Jump to content

19.8. Дъждът, който не спря


Recommended Posts

19.8. ДЪЖДЪТ, КОЙТО НЕ СПРЯ

И в момента, като мина точно половин час, вятърът зафуча, облаците отново дойдоха, започнаха да удрят капки по палатките! И ние влезнахме в палатките. По едно време дъжда спря. Онези, които бяха дошли на гости, решиха, че трябва да слизат в лагера, за да избегнат вероятния дъжд. И сега казва Борис на онези, които изпраща, а там беше и Драган Петков: „Аз ви казвам, че дъжд няма да има, и няма да ви вали дъжд! Това брат Борис ви го казва." Онези го поглеждат и тръгват надолу. И след няколко минути се изля невероятен дъжд! Ние бяхме в палатката, нямахме възможност да приберем чиниите, лъжиците. Успяхме да захлупиме само тенджерата със супата, за да не се налее вода в нея, а прибрахме хляба, сиренето и другите неща. Сложихме ги в резервната палатка по най-бързия начин за 1-2 минути. Но чиниите, лъжиците стояха, и дъждът отгоре плющеше върху тех. И когато мина няколко часа, видяхме как масите бяха изцапани от остатъците от супата, която беше в неизмитите чинии.

А след това, вие да не смятате, че Борис е чистил масата, и че е мил чиниите? - Няма такова нещо! Мария не можеше да се справи, та аз след това миех чиния по чиния, лъжица по лъжица, вилица по вилица. И прибрах, и измих всички маси. Та така, че аз бех дошъл да бъда слуга. Ако не бех аз, тя нямаше да може да се справи.

И сега, кое е най-важното? Онази група, която напуска Салоните и онази група на която Борис е внушил, че дъжд няма да има, защото той Борис това казва, само след 5 минути започва да ги бие такъв дъжд, та чак до лагера - дъжд, дъжд, дъжд! И накрая Драган Петков след една седмица го виждам, и казвам: „Какво става с дъжда? Спря ли го Борис?" И казва: „Какво го е спрял бе? Той си въобразява, че има някаква сила! Никаква сила няма той бе! Дъжд ни пра отгоре, до долу! В живота си мен ме не е валяло такъв дъжд!"

Така, че той тръгна надолу със заръката на Борис, че няма да вали дъжд. А разрешението беше дошло чрез Мария, когато беше се помолила, и чрез нейната молитва беше се излъчила в Невидимия свят, там при ония същества, които отпуснаха време от половин час, за да си проведе нарочения обяд в името на Учителя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...