Jump to content

25.11. Как ми откраднаха касетките със записите на Мария


Recommended Posts

25.11. КАК МИ ОТКРАДНАХА КАСЕТКИТЕ СЪС ЗАПИСИТЕ НА МАРИЯ

И какво става по-нататък? Аз прибирам Пентаграмата на Мария, слагам си я в джоба. И минава един месец, и аз слушам, че Борис разпространява насам и нататък тия касетки! Дал ги на този да ги препишат, дал ги на онзи, дал ги на трети. Аз отивам при него и казвам: „Ти защо раздаваш и разпространяваш песните на Мария? Нали се разбрахме, че тези песни са за теб?" А той казва: „Ама тези песни не са твои!" Ама казвам: „Аз знам, че не са мои." - „Ама казва са на Мария." - „Абе каква Мария? Ако не бех аз, нямаше да има нищо!" - Не нищо, но абсолютно нищо!

Така че той ме излъга, изигра, продаде ме, прехвърлиха ги с цел да се опорочат! Обаче небето също има грижа. Като видя тази измама и лъжа от Борис, какво стана? Те ги пуснаха да ги слушат. Сега, когато започнаха записите, пианото беше акордирано. Освен това Мария работеше с педала на пианото и този педал, когато тя свири, разлага тона. И тя нарочно работеше с педал, защото да наподоби пианото на хармониума, така както тя е свирила по времето на Учителя. И след това тя ги свиреше в онова темпо, което, когато е свирила на хармониума - значи бавно. А тия беха свикнали да свирят песните на Учителя в едно много по-бързо темпо.

И сега, когато онези слушат изпълнението на Мария, изобщо не могат да издържат психически! Защо? Ами защото не могат да издържат психически на онова състояние през което тя е минала, и което е запечатано в самия тон. Второ, те не могат да издържат на това, че тоновете са направени така с педала, че те наподобяват на хармониум. Трето, те като слушат, те не могат да издържат на вибрациите на Мария. Четвърто - те трябва да преминат през Мария, през нейното съзнание, през нейния етерен двойник, и тогава да се доберат до песните на Учителя. Шесто - ами темпото е бавно според тех, но според мен не беше бавно. Така, както ги свиреше, така ги записваше. И полека-полека отхвърлиха тези записи, отхвърлиха песните. И накрая казвам на Борис: „Видя ли бе, какво значи лъжа и измама? Даде им песните, за да се похвалиш, а ти не си ги направил! И накрая какво? Всички ги отхвърлиха!" Борис мълчи. Казвам: „Нали отхвърлиха песните на Учителя и на Мария, и записите на Мария? - Отхвърлиха. А кой е виновен? Ти си виновен!"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...