Jump to content

28.31. Защо музикантите не могат да слушат изпълнението на Мария Тодорова


Recommended Posts

28.31. ЗАЩО МУЗИКАНТИТЕ НЕ МОГАТ

ДА СЛУШАТ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА МАРИЯ ТОДОРОВА

Пример: Записите на цигулка аз съм ги записал на Галилей Величков. Той седеше на стола и пред него той беше разтворил Песнарката на Мария Тодорова. И записахме всички песни, както той ги изпълнява на неговата цигулка. Значи това нещо съм го направил аз, но не го е направил някой от тези 20-30 музиканти, които сега са 50-60 годишни, и ми говорят разни работи!

Следващия етап -аз съм записал песните на Мария Тодорова, а не ги е записал този и онзи. И аз ги охранявам! А те се опитаха да ги окрадат, обаче, нищо не стана, защото веднага се извлече Духът от песните и те не могат да схванат нищо. Казват: „Бавно темпо!" Няма такова нещо! - Точно така се е свирело.

Но друго, което е най-важното, понеже си послужиха слъжа, кражба и измама, те не могат да издържат да слушат песните на Мария Тодорова, изпълнявани на нейното пиано, защото вибрациите са много силни! Тя ги прекара през нейния етерен двойник. И там е записан, и е закодиран, и вграден нейния двойник! И в момента, когато те чуят песента, изпълнявана от нея, тя веднага идва! И те не могат да я издържат, психически не могат да издържат! Не могат да издържат как чуват!

Второ - не могат да издържат на нейния етерен двойник!

Трето - не могат да издържат на песните на Учителя, защото идва от времето на Школата, когато така са се изпълнявали.

Четвърто - тези музиканти в момента, са закачени за враговете на Школата на Учителя. Ами те ходят и свирят на различни окултни общества, и на всички предатели на Школата на Учителя. И те наливат вода в чужда воденица. Е, как той ще ми слуша песните на Мария Тодорова? Изключено!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...