Jump to content

4.14.2. Духът на истината и Духът на плагиатството


Recommended Posts

4.14.2. ДУХЪТ НА ИСТИНАТА И ДУХЪТ НА ПЛАГИАТСТВОТО

Сега, какво представлява нейното списание „Сила и живот", пише новата музика, това всеки може да си провери. Аз по този материал няма да се спирам, но аз говоря за тази лъжа още от самото начало, а накрая на списанието има друга лъжа - също много голяма лъжа. И тази голяма лъжа е обозначена с материала „Легенда" от Георги Томалевски, а отдолу е написано: „Настоящата легенда е предоставена безвъзмездно" -дъщерята на автора Румяна Томалевски.

Та тука ще се спра за другата голяма лъжа, а другата голяма лъжа е сложена и е обозначена от мене, и е описана в „Изгревът" том VIII от 1998 г., с. 714-721. Това е статия на Никола Нанков, където той възразява върху онзи материал, който е подготвил Георги Томалевски и който е обозначен като „Учителят Беинса Дуно". Той има възражение върху материала.

И сега, кое е най-интересното? Ами най-интересното е, че този материал една голяма част е предаден на Георги Томалевски от Никола Нанков, който го е събирал, но никъде не е отбелязано неговото име -онзи, който е дал материала. Също не са отбелязани и другите автори. И което е най-интересното, тази книжка излиза през 1997 г. „Учителят Беинса Дуно", с издание на Румяна Томалевска. И аз съм написал едно изложение ,Духът на Истината и Духът на плагиатството" в том VIII, с. 724-729.

И там е обозначена голямата лъжа, и голямата измама как Георги Томалевски фактически открадва труда на мнозина автори. И той не отбелязва имената на тези автори, а си оставя неговото име. Дъщеря му пише неговото име и когато аз я предупредих, и казах: „Внимавай, той този материал го пише за шест месеца, благодарение на материала, който му беше даден." И тя казва: „Това не е вярно." Ами казвам: „Как да не е вярно, когато аз бях свидетел и съм говорел с всички онези, които са дали материала, и съм говорил лично с Георги Томалевски?"

Тя го издаде и потвърди една голяма кражба на Георги Томалевски, и неговото име седи. А това е кражба от програмата на „Изгревът". Забележете това! - Аз с всички тези автори съм работел и техните материали се намират в „Изгревът". Обаче там е обозначено всеки един автор. Аз имам пълномощно от всички автори с подписите и с техните магнетофонни записи. И техните снимки.

Така че това е едно доказателство как започва това списание „Сила и Живот" - новата музика, с портрета на Учителя и Неговата цигулка, с емблемата на Черната ложа. И как тази цигулка я продадоха, и я разграбиха за 40 000 долара искаха от мен, за да я купя. И накрая приключва с една голяма лъжа с онзи, който извърши кражбата. И не само извърши кражбата, но си присвои авторството на много материали, които той не беше написал.

Това е плагиатство, а това е подсъдно - не само по духовните закони, по окултните закони, това е подсъдно и в законите, които са във всяка една държава. И това са закони на авторското право.

Така че онова, което е написано от Милка Кралева аз го описах, за да видите как са нещата. И какво представляват.

За да те вкарат в клопка и да паднеш в ямата, са усилия на много хора. Паднах и бях загубен.

Но Господ Бог протегна ръка и ме извади. И там на моето място вкараха тех, и излизане от там няма да има. Проверете нещата и събитията с тях, и си направете изводите. Ще проверите от една страна как Бялото Братство наказва, и от друга страна как Черното Братство се справя с непокорните.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...