Jump to content

3.14. Бележки на съставителя Вергилий Кръстев за ПРИДОБИВАНЕ НА ЩАСТИЕ


Recommended Posts

3.14. БЕЛЕЖКИ НА СЪСТАВИТЕЛЯ ВЕРГИЛИЙ КРЪСТЕВ

ЗА „ПРИДОБИВАНЕ НА ЩАСТИЕ" с. 110-117.

ПРИЧИНАТА ЗА ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА

1). Никое живо същество не може да види нещата в тяхната естествена форма и големина, каквато в действителност те имат. Единствен Бог, единствена Първата Причина вижда нещата в тяхната абсолютна действителност, защото Тя ги е създала. Началото на Битието е моментът на неговото зачеване.

2). Сътресенията, които човек преживява, всякога произвеждат разширяване или намаляване на пространството между молекулите на живата материя. Сътресението в мозъка се дължи на разширяване на междумолекулните пространства в мозъчната материя.

3). Хората са изложени на сътресения, които разстройват нервната им система, вследствие на което у тях се явяват припадъци.

4). Всеки човек в живота си, трябва да се обменя с някого. Обмената става между двама човека, които не се обичат и които се обичат. Хората мислят едни за други.

5). Събраната енергия в междумолекулното пространство, минава в междуатомното, дето функционира електричеството и по този начин тези енергии се взаимно обменят. Ако подпушиш едно висше желание, то става в мозъка голямо земетресение.

6). Мислите на човека проникват в междумолекулното пространство на мозъчната енергия, а чувствата проникват в междуатомното пространство на симпатичната нервна система.

Ако човек подпуши някоя мисъл, тя ще предизвика взрив в мозъчната нервна система.

Ако подпуши някое свое чувство, то ще предизвика взрив в симпатичната нервна система.

7). Земетресенията се дължат на напрежението, което изпитват силите на земята в междумолекулните й пространства. Напрежението, това е космическата енергия, която иде от хората, от всички живи същества на Земята. Живите същества са проводници на енергии.

8). Човек е причина за землетресенията, подразбираме онези човешки мисли, които са в състояние да подпушат междумолекулната енергия на земята. Чрез землетресенията природата стресва хората, уплашва ги, а по този начин те трансформират енергиите си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...