Jump to content

Изчисления за годините, когато ще станат събития в живота на човека


Recommended Posts

ИЗЧИСЛЕНИЯ ЗА ГОДИНИТЕ, КОГАТО ЩЕ СТАНАТ СЪБИТИЯ

В ЖИВОТА НА ЧОВЕКА

Nikolai_Doinov_astrolog_3_006.jpg

Това е въпрос, който все още не е достатъчно категорично определен. Тук даваме един метод за определяне: ако прекараме надлъжна линия по средата на Юпитеровия пръст и я продължим надолу, тя ще пресече Венериния хълм. Частта от линията, минаваща през Венериния хълм и Плутоновия участък се дели на две и се намира основната точка (т.О). която се съединява с дадени различни точки на ръката, както това е показано на фигура 60. Пресечната точка на животната линия с гореспоменатата е мястото, откъдето започва пресмятането на годините в човешкия живот (т.О').

Линията, която съединява точката между Юпитеровия и Сатурновия пръст (т. А) и основната точка (т.О), в пресечната си с линията на живота точка (т.А') дава 10-ата година. Линията, която съединява точката между Сатурновия и Аполоновия пръст (т.В) с основната точка, определя при пресичането си (т. В') 20-ата година. Линията, изхождаща между Аполоновия и Меркуриевия пръст, определя 30-ата година (т. С'). Онази линия, която излиза от крайната точка, от гънката на Меркуриевия пръст (т. Д), определя 40-ата годишнина (т. Д'). Перпендикулярът, прекаран през най-долната точка на линията, която прекарахме през Юпитеровия пръст, определя 70- ата година.

Всички клонки или каквито и да било знакове по линията на живота отразяват известни събития, които могат да бъдат уточнени по годините с точност до 2 години.

Само продължителността на човешкия живот не може да се пресметне с положителност и достоверност.

Времето може да се определи и по умствената линия. Точката, в която умствената линия сече точката на Съдбата, дава 20-ата година върху последната. Пресичането на сърдечната линия с тази на съдбата определя 40- ата година. Като разделим тогава линията на Съдбата на пропорционални части, можем да получим годините, които ни интересуват.

Май, 1975 година

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...