Jump to content

Черното слънце, Голямата катастрофа и изгубеният Рай


Recommended Posts

ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ, ГОЛЯМАТА КАТАСТРОФА И ИЗГУБЕНИЯТ РАЙ

Преди милиони години в нашата Слънчева система царувала хармония и съвършенство. Осите на въртене на всички планети, включително и на земята, били перпенди­кулярни, самите планети били сферични, а орбитите им на въртене - правилни окръжности. Перлата на нашата планетна система била Фаетон, която древните астролози наричали Лъчезарната. Тя се намирала в зодиакалното съзвездие Дева - между Марс и Юпитер. Именно нейната гибел довела до Голямата вселенска катастрофа.

Как е станало това? В нашето звездно небе, освен планетите, имало и още има черни слънца. Някои днес неправилно ги наричат черни дупки. Те поглъщат светлината и не отразяват нищо, затова не могат да бъдат видени. През 1962 г. англичаните изстреляха изкуствен спътник, снабден е апаратура, улавяща не само светлинните вълни, но и други. Така бяха доловени вибрациите на тяло, което не свети, не се вижда, но притежава огромни притегателни сили. Това бе потвърдено и на конгреса по астрономия в Мексико през 1975 г. На него един от изтъкнатите учени в областта на астрономията изнесе доклад за черните слънца, в който подчерта, че там съществуват огромни, непонятни за нас сили. Това са истински космически хищници, които се зареждат е енергия, разрушавайки други планети.

Един такъв черен хищник преди няколко милиона години се вмъкнал в нашата Слънчева система и се насочил към лъчезарната планета Фаетон. Според закона на Рош, когато се приближил до нея на разстояние 2,4 пъти собствения си радиус, възникнали приливно-отливни разтегателни сили и Фаетон се разрушила. В резултат на това пострадали повече или по-малко всички планети в системата, включително и Земята. Отломките от Фаетон паднали върху други планети или станали техни спътници - спомнете си астероидния пръстен между Марс и Юпитер, Фобос и Деймос - двата спътника на Марс, са останки от Лъчезарната, спътниците на Юпитер, Сатурн, Уран и Нептун - също.

В древни индуски летописи е отбелязано, че нашата Земя е имала два спътника - Луната и един астероид, отломка от Фаетон. И двата светели. По това време на Земята живеели хората от първата човешка раса - много по-съвършени и образовани от нас. Те живеели на континента Атлантида и изчислили с голяма точност, че този астероид получава ускорение и поради това ще падне върху Атлантида. Ето такъв текст се запазил от онова време: „В 52 хеп от периода Дурия, в третата смяна на слънцето в пролетното равноденствие, в 13 деление на деня хул този къс ще падне върху Атлантида“.

Малко преди това да стане, част от атлантите напуснали острова и отишли в Африка, в Египет, където положили основите на дневноегипетската култура. Друга част се отправила към Америка. В Южна Америка между индианците все още е жива легендата за това, как преди милиони години откъм океана пристигнали хора с бради, които ги научили на занаяти, скотовъдство и градинарство. Това били високоразвитите атланти.

Катастрофата, която учените предрекли с такава точност, наистина станала. Астероидът се стоварил върху Атлантида и я потопил. При удара оста на въртене на Земята се изместила на 23,5°, океаните се плиснали и залели сушата. Това е Потопът, за който се разказва в Библията.

Учените са изчислили, че в резултат на потъването на Атлантида и минаването на топлото течение Гълфстрийм покрай бреговете на Европа, която тогава била в ледников период, ледовете се стопили и нивото на Световния океан се повишило с около 100 метра. Тогава от континента ни се отделил Британският остров и сушата придобила днешния си вид.

Знаете ли къде е бил Раят на Земята и защо е изчезнал? Така наричали страната Едем, която се намирала на мястото на днешния Персийски залив. Това била прекрасна, плодородна долина. Там са описаните в Библията Тигър, Ефрат и двете реки - притоци на р. Шат ел Арат, която сега се влива в Персийския залив. В резултат на повдигане нивото ма Световния океан водите на Индийския океан нахлули през Ормузкия пролив, залели и скрили от очите на новата човешка раса земния рай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...