Jump to content

18 Вселената е пълна със съвършени култури


Recommended Posts

18. ВСЕЛЕНАТА Е ПЪЛНА СЪС СЪВЪРШЕНИ КУЛТУРИ

И вие - жалки същества, които можете да допуснете в съзнанието си мисълта, че вашият Творец не съществува, че във Вселената няма съвършени култури, че вие сте най-мощните във Вселената! Други от съществата не идват за първи път на Земята. Те и друг път са работили на Земята, а може и хиляди години да са работили. Те не се учудват на съвременното човечество, но гледат много строго и започват да провеждат Божия план на Земята. И знаете ли - всичко ще изкоренят!

Учителят е живял на Земята като обикновен човек във физическо тяло, за да може да принесе физически Божественото знание и законите на земното човечество.

Неговите ученици бяха тези, които трябваше да помогнат на великото Му дело на Земята. Томовете беседи от знания, които Той свали директно на Земята, дадоха светлина на човешките умове - кое във Вселената е допустимо и кое - не.

Делото на Учителя, беше свързано с едно от най-големите желания на Бога - да помогне с любов на човечеството. Цялата мисъл на Учителя на Земята, беше продиктувана от тази безгранична Божия любов и към всички същества във Вселената - било то грешни или съвършени. Сега всички от човечеството могат да бъдат спасени. Това зависи от тях, и само от тях.

Божественото знание за живите закони в природата е вече написано, и може да бъде достояние за всекиго.

Както виждате, безгранична е Божията любов!

Господ със Своята сила и мощ можеше досега да помете културата ви, но Той не се отказа да вярва в доброто, което Той е вложил във всяка една човешка душа. Той прави неимоверни усилия да спаси всички ви, и като проява на Неговата безгранична и велика любов, Учителят е слязъл на Земята.

Но сега отговорността на човечеството е много по-голяма. Светлината е дадена, и който желае да я възприеме, ще я възприеме, а който не я възприеме, ще отпадне от Новата култура на Земята.

И ще знаете, че това бе последната воля на Отца нашего на светлините и светлите духове. Затова ще ви дадем възможност в близките години да

разпространите това Учение по Земята между народите.

Не трябва да остане на Земята нито един человек, който да не е чул за Учителя, за Неговото Слово на Земята, за Неговото свято дело!

Няма да се страхувате от нищо!

Това е последната воля на Господа. Никога человек на Земята не трябва да остане непросветен и после да каже: „Не съм виновен Господи, не знаех, нямах светлина!”

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...