Jump to content
  • [[Template blog/front/view/coverPhotoOverlay is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Антропософска мисъл в Бялото Братство


Hristo Vatev

344 views

Скъпи приятели,
Традицията да се изучава Антропософията в Бялото Братство датира още от 20-те години на двадесети век, от времето на Учителя.
Едни от най-отдадените му и светли ученици като брат Боян Боев, брат Влад Пашов, брат Методи Константинов и др. са изследвали мъдростта на Духовната наука, наречена от Рудолф Щайнер "Антропософия", и са я популяризирали в обществото на Бялото Братство.
Тази традиция продължава и до днес, и това бе мотивът ни да създадем тематично пространство в нашата интернет-библиотека, озаглавено Антропософска мисъл в Бялото Братство.
Тук можете да откриете авторски работи на съвременни последователи на Учителя, които работят паралелно и с Антропософията.
Всички братя и сестри, които правят сравнително проучване, работейки и пишейки в тази област, са добре дошли да публикуват своите статии и духовно-научни изследвания в Антропософска мисъл в Бялото Братство.
Заповядайте!
Поздрави на всички!

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...