Jump to content

1885г. - Цариградската Библия

1 Screenshot

Съдържание

Здравейте приятели, с огромна радост искам да ви съобщя една хубава новина. Издателите на личната Библия на Учителя –( Цариградската Библия 1885г.)

 

Стефан Кирлашев и https://www.facebook...3031184&sk=wall

Атанас Везирев https://www.facebook...p?id=1158250547

разрешиха изданието да бъде споделено в електронен вариант, като си запазват авторските права.

 

Искрено съм им благодарен, че споделиха с нас големия си труд по издаването на Библията и предоставиха тази безценна книга, която е ползвал Учителя в продължение на 22 години ,на която си е правил някои записки и знаци по страниците.

 

Също така предоставиха и монографията на Петър А. Вангелов, в която се говори за значението и силата на Цариградската Библия, и в нея са извадени и всички странички, на които Учителят е написал нещо.

 

Ето малък цитат от нея:

„Върху текстове от тази Библия Учителя изнася хиляди беседи и лекции и провежда разговори с отделни групи братя и сестри в продължение на 22 години. В Библията той е отбелязвал означения и бележки на български, английски, еврейски и староеврейски към съответни стихове, които посочват ду¬ховните сили и енергии, излъчвани от тях, с които, ако се свържем, ще намерим принципите и законите на Битието, написани между редовете на Библията. Това са източници на големи духовни сили.”

 

Ето и файловете, които те ми дадоха :

Цариградската Библия 1885г. - http://petardanov.co...Uch-150-220.rar

Монографията - http://petardanov.co...graphia-Low.pdf

 

Ако искате да си купите това издание в оригинал, това може да го направите като се свържете със Стефан или на следните кординати, посочени по -долу:

 

https://www.facebook...204435922940679
×