Jump to content

34. РАЗГОВОР С УЧИТЕЛЯ НА ПОЛЯНКАТА


Recommended Posts

РАЗГОВОР С УЧИТЕЛЯ НА ПОЛЯНКАТА

 

Едно упражнение за тези, които имат кашлица, за певците и пр. Вземете една сламка 10 см дълга и през нея вдишвайте, задържайте и издишвайте въздуха един месец и да можете да задържате до 1 минута и повече.

 

Когато дойде шестата раса, всички хора на земята ще образуват едно общество, като едно голямо семейство и царствата на земята ще станат Царства на Господа Исуса Христа. Това ще стане постепенно, всичко е определено.

 

В шестата раса Синовете Божии ще дойдат и ще се вселят в готови души, които не им препятстват и ще се започне усилен строеж на нов живот на земята. Тогава вече ще има братство и любов. Сегашната бяла раса е раса на силата, а шестата раса ще бъде на сърцето и справедливостта. Ще разрешава въпросите в дух на малко братство. Хората тогава ще бъдат готови да се жертвуват за всички. Разликата между петата и шестата раси е тази, че петата раса се мъчи да установи ред и порядък в света чрез пушки и топове, чрез насилие, а шестата раса — чрез Любовта и Божествената Любов ще бъде мярка за всичко в нея. Тогава ще се смекчат сърцата на хората и ще има подем в еволюцията им.

 

Сега народите не могат още да влязат в шестата раса, докато не ликвидират със своята карма и затова са тези страдания сега, за да ликвидират с натрупаната карма. Те се спъват още, защото не искат да се откажат от старото. В шестата раса няма да има кражби, затвори и престъпления. В тях ще се развие шестото сетиво и хората ще виждат и отпред и отзад. Бялата раса сега е слязла вече до дъното и не може да отиде по-долу, а ще почне значи да се повдига, но не тя, а нейното дете - шестата раса. Хората от шестата раса ще имат красиви и правилни форми и сега в бялата раса се приготовляват формите на шестата раса, т.е. — има вече типове от нея. В шестата раса ще има дълго съществуване, там ще имат хората добри условия за растеж.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...