Jump to content

ЗАГАДЪЧНИ ЯВЛЕНИЯ - ЕДИН СЛУЧАЙ НА ПРЕРАЖДАНЕ


Recommended Posts

ЗАГАДЪЧНИ ЯВЛЕНИЯ

Един случай на прераждане

Предаваме, без всякакви коментарии, един интересен "случай на прераждане", както обикновено се изразяват в съвременната окултна литература, така, както ни е разказан от майката на детето. Той е интересен, най-вече, поради факта, че се разказват случки и сбития из живота на едно починало дете, които се помнят и се знаят от родителите му, като действителни.

Госложа X. У., която живее в София, е имала едно дете, момиче. Детето заболява от гноен перитонит и апандисит. Првили му операция, но тя излязла несполучлива и детето се преселило отвъд. Тогава то било на година и осем месеца. След смъртта му направили аутопсия, за да констатират точно нейните причини. Това било през юли 1934. година. На 1 юни 1935. година в това семейство се ражда пак момиче. Ще ги наричаме не с действителните им имена, а с други. Нека ги наречем: първото – Иванка, а второто – Марийка. Второто казва сега:

– Аз см Иванка и Марийка. Майко, докторите ми рязаха коремчето, и после аз умрях. И чичковците ме занесоха на гробищата.

– Страх ли те беше, като те носеха на гробищата?

– Не ме беше страх, но ти много плачеше, плачеше! И аз виках: "Майко! Недей плака", а пък ти все плачеше и не ме чуваше. И после аз дойдох и станах Марийка.

Освен това то разказва много подробности из живота на Иванка, който никой не ù е разказвал.

Това дете говори и за други свои преживявания, из по-далечното минало, които естествено не могат да се проверят като тези, които по-горе предадохме. Така например то разправя:

– Аз едно време бях на параход. Една жена ме гръмна и аз умрях. И станах Марийка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...