Jump to content

СЛОВОТО


Recommended Posts

СЛОВОТО

 

* Словото Божие трябва да проникне в душите на хората и те да го възприемат и приложат. По този начин ще се убедят в неговата сила. Живият хляб е разбраното Слово.

 

* Със Словото си Бог изпълва небесата и милиардите слънца. Словото Божие е магическа сила и чрез него може да се извършват чудеса.

 

* Има нещо по-свещено от иконите и Библията. Това е Христос, който е говорил Словото.

 

* Библията не е обикновена, просто написана книга. Тя има една особено жива страна в себе си, която трябва да се разбере. Всяка хубава книга съдържа животворна сила.

 

* Хлябът е Словото Божие. Няма по-хубаво нещо за човека от това, да слуша Словото Божие. То е насъщният хляб за душата, от който тя се нуждае всеки ден. Когато душата се храни със Словото Божие, тя става мощна и велика.

 

* Словото работи във вас и в цялата природа и внася навсякъде живот и обнова. Щом сте във връзка с Цялото, щом мислите за Словото, ще се образуват хормоните, носители на творческата мощ на това Слово, и ще се подмладите.

 

* Словото Божие представлява плодовете на Дървото на живота. С тези плодове трябва да се хранят всички хора, за да придобият вечния живот.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...