Jump to content

ЗАГАДЪЧНИ ЯВЛЕНИЯ


Recommended Posts

ЗАГАДЪЧНИ ЯВЛЕНИЯ

 

Предсказателен сън

 

Майка ми беше в Рилския монастир. Аз бях самичък у дома си в София. Сънувам, че майка ми се е върнала и звъни на вратата. Аз ставам, отварям прозореца, поглеждам в двора и я виждам между дърветата пред вратата. Непосредствено след този сън се звъни. Ставам, преповтарям всичко това, което видях насън: отварям прозореца, виждам майка си на двора на същото място между дърветата, както я видях насън.

 

Документи, намерени по необикновен начин

 

Едно лице в София се преселва отвъд. Домашните му търсят много важни документи и не могат да ги намерят. Всички са много загрижени, понеже документите са от голямо значение.

 

Г-н К. Д., приятел на покойния, сънува, че покойникът му казва: "Документите са на тавана на еди-кое си място". След проверка се оказва, че те са наистина там.

 

Само заминалият знаел, къде са документите.

 

Усетливост

 

Ю. разказва:

 

Аз бях 17-годишен. От село отивам на Бургаските бани, за да взема родителите си, които са там на лечение. Разпрегнах колата, настаних конете и отидох да търся родителите си. Не знаех, в коя стая са. Нямаше и кого да питам, понеже беше към 2 часа след обед и всички бяха на почивка. В долния етаж бяха наредени около 70 стаи една до друга. В горния етаж – също. Тръгнах покрай стаите на долния етаж и като извървях около 30 врати, нещо ми каза да се спра и да чукам. И каква беше изненадата ми, когато видях родителите си в същата стая. Те ме попитаха: "Кой ти каза, къде сме?"

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...