Jump to content

ЗАГАДЪЧНИ ЯВЛЕНИЯ


Recommended Posts

ЗАГАДЪЧНИ ЯВЛЕНИЯ

 

Намиране открадната вещ чрез сън

Г н Г. разказва:

 

В 1917 г., през август бях с ротата си на позиция. Ротата беше в застава с двата взвода, а третият взвод работеше закритие при галерията. Ординарецът ми каза, че от моята землянка има откраднати вещи. Отидох да проверя, какво е крадено: мушами, ботуши, долни дрехи и пр. Заспах с мисълта, къде ли са отнесени откраднатите вещи. През нощта сънувам, че едно лице идва в землянката, взима вещите, поставя ги в платнище и ги отнася. Виждам, че върви в източна посока, отива до едно дърво, оставя ги там и ги покрива с чимове. Като се събудих сутринта, извиках ординареца си и му казах: "Ще потърсим изгубените вещи". Тръгнахме в източна посока, намерих дървото, което видях през нощта, разкрих чимовете и намерих откраднатите вещи.

 

Съобщение от невидимия свят за изчезнали документи

 

Г-жа В. Д. разправя следното:

 

Живеех в София на улица "Три уши". На 18. юни 1940. г. се пресели отвъд мъж ми Г. Д. Няколко месеца след това потърсих един документ, който ми беше много нужен. Това беше разписка, чрез която трябваше да оправдая една сума. Бях много разтревожена. Навсякъде я търсих, но безуспешно. Легнах много неспокойна. На сън ми се яви мъж ми и ми каза много ясно, като на яве: "В подвързаната книга, дето са моите книжа, ще намериш разписката, която търсиш. Ще я намериш между подвързията и хартията, с която е обвита книгата". Веднага станах, отидох и намерих там разписката.

 

Необикновена връзка между майка и дъщеря

 

Ето какво разправя X.: Това беше към края на 1937. г. Живеех в София, а майка ми в гр. К. Една нощ чух гласа на майка си. Тя ме викаше по име. Погледнах, колко е часът: беше три.

 

После научих следните подробности: Майка ми била болна. Тя чакала писмо от мене и все за мене говорила. В момента на горната случка, аз не знаех, че тя е болна. След четири деня тя се пресели отвъд.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...