Jump to content

Recommended Posts

ЗАГАДЪЧНИ ЯВЛЕНИЯ

Н. Р. ни разправи следната своя опитност;

Бях ученик във варненската гимназия. На излизане от къщния двор видях улицата, която минава край гимназията и която води за приморската градина. На средата на тротоара, до гимназиалната ограда, видях едно близко лице, с което исках да се срещна. От дома до мястото, дето видях лицето, имаше път около 15 минути. От моята къща е невъзможно да се види гимназията, защото тя се намира на разстояние няколко улици. След като ги изминах, стигнах на мястото до гимназията и на същото място видях това лице.

Същият Н. Р. разправя друга своя опитност :

„Веднъж, когато работих в банката във Варна, надвечер, след работното време, видях приморската градина, видях една от нейните алеи и хора, които се разхождат по нея. бях в будно състояние. Алеята беше от втората част на градината. На едно определено място на тая алея видях една моя близка приятелка, която се разхождаше с още една своя приятелка. Работата ми в банката беше много бърза и аз трябваше да я свърша в най-късо време. Но предпочетох да я оставя за известно време. Казах на колегите си да ме почакат и отидох в приморската градина. На същото място срещнах моята приятелка с нейната другарка. Те се изненадаха като ме видяха, понеже знаеха, че по това време аз съм занят и по никакъв начин не мога да изляза.

Поразговорих се малко с моята приятелка и й казах: „Аз знаех, че вие в този момент ще дойдете тук, на това място в градината и дойдох да ви видя".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...