Ани Публикувано 3 Октомври, 2012 Сподели Публикувано 3 Октомври, 2012 27. ПЕВИЦАТА МОРФОВА Певицата Морфова беше необикновено явление в музикалния живот в София. За нея е писано и говорено много. Затова аз ще разкажа нещо необикновено. Учителят ме беше изпратил при нея да уча. Тя прослуша гласът ми и се съгласи да ме вземе за ученик и ми предаваше уроци. Бяхме станали много добри познати. Тя ми предричаше необикновена и бляскава кариера с моят глас. Това вероятно е трябвало да стане, но съдбата имаше друг план. Тя катастрофира с една лека кола и почина. На 40-ия ден след погребението аз я сънувам в един хубав сън, как тя се качила на един хубав храм и пее ли, пее с нейния чуден глас. Сънят е жив у мен и аз отивам на Изгрева. Среша ме Иван Кисьов и му разказвам съня. Той също е развълнуван. Среща ни Учителя до стаичката Му и го поздравяваме. Разказвам Му съня. Той се усмихна и каза: „Рекох, ами тя сега току-що беше тук при мене в стаята на разговор. Аз току-що я изпратих да си ходи и след това слезнах долу, за да ви посрещна". Ние мълчим и сме изумени. Значи Учителят се срещнал с нея и й е дал път за Невидимия свят. Какво знаем ние за живота? Ние имаме само малка представа и един много малък отрязък от физическия свят, който познаваме бегло и с който работим. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване