Jump to content

Връзка с кого


 Share

Recommended Posts

ВРЪЗКА С КОГО

Докато е млад, човек вярва в светлото и красивото в живота, уповава на Любовта, на своя идеал, и така осмисля живота си. Като остарее, той отрича всичко и казва, че животът няма сми­съл... Ще кажете, че младостта е причина за възходящото му състояние. Не, в младините си този човек е бил впрегнат от разумни, възвишени същества, а на старини се е подал на низши същества, те да го управляват. (Събуждане – 88)

Какво представлява адът? - Адът представлява сбор от същества, които искат да създават своето щастие на гърба на другите. Във всеки човек има същества, които мислят само за себе си. (СМЕНИ В ПРИРОДАТА - 147)

Знанието, което имат жителите на ада им служи да търсят начин да измъчват човека, да си служат с инквизиция, да създават скандали вкъщи. Жителите на ада искат да разбъркат всички сметки, да те оставят голтак, след това ще се намесят и в ума на сина ти и ще ти нашепват, че с добро не можеш да живееш, че трябва да бъдеш лош и с лошо да уредиш работите си. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - 75)

Задачата на човека е да развързва неправилните връзки, да се освобождава от ограниченията и да прави съзнателни и разумни връзки. (Отворени форми - 24)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Share

×
×
  • Създай нов...