Jump to content

Как да направим връзка


Recommended Posts

КАК ДА НАПРАВИМ ВРЪЗКА

Ако искаш правилно да разрешиш известен въпрос, абсолютно престани да мислиш за него. Това значи стани пасивен за своята безпокойна, тревожна мисъл, за да можеш да възприемеш една положителна мисъл от висшия свят. Тази мисъл ще ти помогне да разрешиш правилно своя въпрос. (ДОБРИ НАВИЦИ - 78)

Когато дойде да разрешавате един въпрос, вглъбете се, за да видите каква е Волята Божия. Ако това, което правите, е човешко, ще има колебание, съмнение, не го правете тогава, (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - І том - 55)

Ако мислим за Любовта, за творе­нията на Великите същества, то ще се свържем с тях и постепенно ще дойде откровението. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - 77)

Ако остане сега човек да влиза във връзка с невидимия свят, то е изгубена работа; това той го има вложено, а сега само трябва да хармонизира своите мисли, чувства и желания, за да се приложи това, което е вложено. Трябва да се филтрират мислите. В мислите не трябва да има никаква користолюбива утайка. Трябват чисти мисли, чувства и желания. Най-добрият метод за влизане във връзка с невидимия свят е молитвата. Казано е: „Непрестанно се молете.” (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - І том - 231)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...