Jump to content
Преслава

Как да направим връзка

Recommended Posts

КАК ДА НАПРАВИМ ВРЪЗКА

Ако искаш правилно да разрешиш известен въпрос, абсолютно престани да мислиш за него. Това значи стани пасивен за своята безпокойна, тревожна мисъл, за да можеш да възприемеш една положителна мисъл от висшия свят. Тази мисъл ще ти помогне да разрешиш правилно своя въпрос. (ДОБРИ НАВИЦИ - 78)

Когато дойде да разрешавате един въпрос, вглъбете се, за да видите каква е Волята Божия. Ако това, което правите, е човешко, ще има колебание, съмнение, не го правете тогава, (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - І том - 55)

Ако мислим за Любовта, за творе­нията на Великите същества, то ще се свържем с тях и постепенно ще дойде откровението. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - 77)

Ако остане сега човек да влиза във връзка с невидимия свят, то е изгубена работа; това той го има вложено, а сега само трябва да хармонизира своите мисли, чувства и желания, за да се приложи това, което е вложено. Трябва да се филтрират мислите. В мислите не трябва да има никаква користолюбива утайка. Трябват чисти мисли, чувства и желания. Най-добрият метод за влизане във връзка с невидимия свят е молитвата. Казано е: „Непрестанно се молете.” (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - І том - 231)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×