Jump to content

Време за връзка


 Share

Recommended Posts

ВРЕМЕ ЗА ВРЪЗКА

Има същества от разни категории, които дохождат от 3 до 7 часа. Те идват в ранните часове, до зазоряване. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - I том - 61)

Нощните часове, когато хората заспят, са добри за размишление. Тогава ще влезете във връзка със Съществата, понеже има неща, които могат да се предадат, когато съзнанието е будно и отвън няма голям шум. Ако отвън се дига шум, тогава не може да се разбере онова, което Духът говори. Размишление и съзерцание имайте след 22 часа, когато хората вече заспиват. После, хубаво е времето от 2 ч. и 30 мин. до 3 ч. и 30 мин. слез полунощ или от 3 ч. и 30 мин. до 4 ч. и 30 мин., или между 3 и 4 часа. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - І том - 398)

В 24 часа Бог говори само веднъж на човешката душа. Кой е тоя момент, няма да кажа. Вие сами ще го намерите. В един кръг от 24 часа не само Бог говори на човека, но всички Ангели, всички Висши същества. В тия 24 часа на всеки човек е дадено една секунда време да си каже думата. Когато Бог говори на хората, повечето от тях спят; когато Ангелите им говорят, те пак спят; когато нисшите духове им говорят, те са будни. Тогава стават лошите работи и престъпления. Важно е да бъдете будни в тоя момент, когато Господ ви говори. Той ще каже само една дума - най-голямото благо за вас. Не схванете ли тая дума, всичко изгубвате. Ако не сте готови да я възприемете и приложите, ще ви приспят. Тогава Бог ще ви говори един път през 100 години. Искате - не искате, тогава ще го чуете. Ето защо, денят има смисъл за вас, защото Господ ще ви проговори. Като изгрява Слънцето трябва да очаквате тоя велик момент. И като вършите работата си трябва да очаквате този велик момент. В 365 дни на годината вие имате 365 случая да ви проговори Господ и да чуете гласа Му... Имали сте случай да ви говорят Ангели, но не и Господ... Човек е дошъл на Земята да слуша гласа на Господа. На Небето никой не може да чуе Божия глас... Да­же и Възвишените същества се стремят към Земята с единственото желание, да чуят тоя глас. Те са готови да страдат, да се мъчат, само да чуят Божия глас. Страданията развиват слуха на човека, за да може да възприеме и най-нежните вибрации на Божия глас. (НОВИЯТ ЧОВЕК - 238)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Share

×
×
  • Създай нов...