Jump to content

Чрез радио


 Share

Recommended Posts

ЧРЕЗ РАДИО

Възможно е хората да се разговарят със съществата на невидимия свят. Както хората се съобщават по телефони, телеграфи, днес вече и по радиоапарат, така също могат да се образуват вътрешни връзки, вътрешни отношения и с възвишения Божествен свят. (ЗА СЪДБА ДОЙДОХ - 5 лекция - 19)

Който носи Любов в душата си, той се съобщава с разумните същества чрез радио, по вътрешен път. (ВЕЧНОТО БЛАГО - 264)

Космите представят антени, чрез които човек се съобщава с възвишения свят... Ако горите косите си със железа, като антени, те губят своята възприемателни способност. (ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЩАСТИЕ - 158)

Бог ни е поставил в един разумен свят, за да не се обезсърчаваме. Отвори радиото на ума, сърцето и душата си и тогава от Божествения свят ще ти изпратят своето благословение! Достатъчно е да отворите своето радио към Небето и ще намерите хиляди същества, които могат да ви отговорят. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - I том - 64)

Всеки човек, който иска да развие или възстанови деятелността на своето радио, най-първо трябва абсолютно да изключи съмнението от себе си. Изключат ли съмнението, хората ще чуват гласове от невидимия свят, ще могат да се разговарят и с Ангелите... Един ден, с още по-усъвършенствани микрофони, учените хора ще успеят да чуят мелодичния глас на Ангелите, на светиите, на гениите от другия свят. (ЗА СЪДБА ДОЙДОХ - изд. 1929 г. София - 3 лекция - 18)

Не е нужно човек да се стреми да създаде в себе си радио, но той трябва да усъвършенства своя говор, правилно да предава своите мисли. Каква полза, ако имате радио, по което предавате вашите изопачени, криви мисли и чувства? Невидимият свят е затворен за такова радио... Защо ви е радио, което съска само? Звуковете, които вашето радио предава, трябва да бъдат чисти, отчетливи, ясни. Ако мислите ви са чисти и трептенията, които те произвеждат, ще бъдат чисти, свободни от всякакви препятствия, никакви спънки не могат да им попречат. Такава мисъл непременно ще бъде приета и в невидимия свят. (Възможни постижения – 5)

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Share

×
×
  • Създай нов...