Jump to content

99. ВЪЗКРЕСЕНИЕ


Recommended Posts

99. ВЪЗКРЕСЕНИЕ

Има един случай, който ти ще го провериш, като лекар. Учителят е възкресил тука едно момиче. Обаче било под строга тайна, да не се каже на никого. Само този, който е придружавал Учителя, е изказал тази тайна. На мене ми е разказано за това, аз не съм го проверил лично.

Иван Толев беше адвокат. Впоследствие той даде Учителя под съд. Аз не зная спорът от какъв характер беше, дали от морален или от материален. Остана този случай непроверен. Ти ще го провериш при Елена Андреева. Умира момичето им. И те с жена си заключват стаята и отиват и плачат на Учителя. „Учителю, ние не можем без момичето си." - „Знае ли някой за това?", запитал Учителят. „Не, никой!" Учителят тръгва с тях, отиват у тях, отключват стаята, където е момичето. Учителят я вика по име, сега не си спомням името й: „Баща ти и майка ти са много наскърбени и не могат без тебе." И момичето станало. Обаче Учителят казал: „Това няма да го казвате абсолютно на никого. Никой да не знае." Казал да е тайна, но ето, дошла е до нас и ние да я чуем. На мене е казано, аз не съм проверил това нещо.

А веднъж аз, лично аз, Пеню Ганев, с Учителя говорихме, пък Учителят каза: „Аз мога да накарам целия свят да дойде на Изгрева, но тогава и да искате, нищо няма да може да ми кажете нещо, защото ще се разчуе по цял свят, че Дънов е възкресил някого. Пък аз мога, когато носят някой млад човек на гробищата, да кажа: „Сложете го тука!" и веднага да го възкреся. Но тогава радиото ще гръмне за случая и народът ще се отправи към Изгрева, ще дойдат и журналисти и всякакви хора. Но аз не съм дошъл за тях. Аз имам мисия за хората, които обичат Бялото Братство, които ще работят за Бялото Братство. Има хора, които обичат Бога, за които съм дошъл на Земята. А вие тогава не ще можете да припарите до мене."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...