Jump to content

Добрият път Молитва на ученика


Recommended Posts

Добрият път

Молитва на ученика

Господи на светлината, на всичката пълнота и благост, за която моят Учител ми е говорил и говори, изяви ми се тъй, както Ти благоволиш, както на Тебе е угодно. Аз съм готов да изпълня Твоята воля без никакво двоумение, без никакво съмнение. И ще бъда тъй верен и истинен, Господи, както Ти си верен и истинен.

Заради името на моя Учител, чрез когото Ти си ми говорил, да се радвам в присъствието на Твоето слово, в изявлението на Твоя велик светъл Дух и да бъда винаги като малките деца на Твоето царство: послушен, прилежен, постоянен, търпелив, доволен в безграничната Твоя любов, която Ти показваш към всички слаби, немощни, които търсят пътя на Твоята вечна светлина, в която Ти обитаваш.

Моля Ти се, Господи, озарявай ме и да се не отдалечава присъствието на благия Ти Дух от моята душа, от моето сърце, от моя ум, от моята воля. Да бъда, Господи, носител на Твоето слово, изпълнител на Твоята воля, да правя всякога това, което на Тебе е угодно, това, което Ти искаш.

Да се всели Твоят Дух в моята душа и да се радвам аз в присъствието на Твоята светлина, заради името на моя Учител, с което име Ти си знаен в света.

Амин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...