Jump to content

Утринна молитва на ученика


Recommended Posts

Утринна молитва на ученика

Господи, Боже наш, душата ми е трепетна пред светлината на новия ден. който ме озарява. Благодаря Ти, че ме пробуди в ранина, когато Те слави разумният човек, птиците и чистите цветя. Благодаря Ти, че ми подаряваш и този ден на живота и ме зовеш да продължа своята работа, здрав и обновен. Благодаря Ти, че ми даваш условия да изпълня добрата Ти воля и да я изявя с любов и разумност, като послужа на моите братя и сестри.

Моля Те, дарувай ми присъствието на благия Си Дух — да слушам като предан син Твоето ръководство и душата ми да не се отклонява от закона Ти. Дай ми сили, будност и любов да живея за цялото мое и общо повдигане на всички человеци, на всички същества и за идването на царството Божие на земята.

Нека вечното слънце на Твоята любов озари с виделината Си моята душа и душите на всички мои братя и сестри по лицето на земята. Нека Твоята любов, мъдрост, истина, правда и добродетел зацаруват в живота на човека. Нека всички човеци станат едно с Христа и светлите ангели, едно с Теб и Великото Бяло братство.

Амин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...