Jump to content

Recommended Posts

КОСМИТЕ

Който разбира, той знае, че службата на косъма е голяма. 57-21.

Космите, които природата е дала на човека, не са нещо друго, освен антени, чрез които той може да се съобщава не само с отделните краища на земята, но и с другите планети. Значи, чрез космите си човек може да възприема трептенията на Слънцето, на Луната, на Марс, на Венера, на Юпитер и да влиза в съобщение с тях. Всички косми не възприемат еднакво трептенията. 35-329.

Космите на главата, брадата и мустаците в човека представят растителното царство. Като знае това, човек трябва да пази главата си от оголяване. 59-49.

Космите имат отношение към здравето, а същевременно държат топло на главата и врата. 27-237.

Колкото по-космат е човек, толкова по-лоши са били условията на живота му. Почнат ли космите да падат, условията·му се подобряват. 108-403.

Сега ще ви запитам, дали някои от вас е броил, колко косми има на главата си? Казват, че човек има на главата си около 250 000 косми. 76.7-101.

Колко косми е турило Провидението на човешката глава? Някои хора имат по 150 хиляди косми на главата си, други имат по 200 хиляди, трети по 250 хиляди. Важно е, каква роля играе косъмът. Космите са антени. Космите, които са зад ушите, са антени, които възприемат и предават разрушителни енергии. Като приемаш тия енергии, ти се настройваш войнствено, готов си да се биеш. Космите, които са близо до центъра на въображението, дават полет на човешката мисъл. Космите на горната част на главата са антени на любовта към Бога. Главата е покрита с антени. Ако окапят антените, какво става с тебе? Не можеш да възприемаш впечатленията от външния свят: 191-130.

Често се питате, защо сте дошли на земята. Вие сте дошли тук, за да изплатите дълговете на своите деди и прадеди. По космите си можете да познаете, дали сте поправели положението на своите прадеди, или нищо не сте направили. Като пипна косата на някого, аз зная вече, мога ли да му дам нож в ръката, или не. Как ще дам нож на оня, който е готов всеки момент да коли? 93-184.

По космите на човека може да се определи неговия характер, както и проявите му. По космите се познава, дали ще успее в работата си, или не. Достатъчно е да хванеш косъма на един човек, за да разбереш миналото, настоящето и бъдещето му. В косъма се крие и доброто, и лошото на човека.

Ако вземете косъм от престъпник и го прекарате между пръстите си, по цялата му дължина, ще забележите, че той не е гладък, но има много възли. Ако вземете косъм от главата на един добър, благороден, ще забележите, че по цялата дължина той е гладък и приятен на пипане, Защо съществува това различие? Защото мислите на човека се отразяват върху космите му: Добрите мисли правят космите меки, гладки и тънки. Лошите мисли ги правят корави, неравни и дебели. Ако пипнете косъм на престъпник, който е убил няколко души, ще изпитате много неприятни чувства, от които с месеци не можете да се освободите. 16-152.

Като се обезсърчиш, хвани се за косата. 191-132.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...