Jump to content

9.1. ЮПИТЕР В ДОМОВЕТЕ


Recommended Posts

9.1. ЮПИТЕР В ДОМОВЕТЕ

В първия дом, особено, ако е близо до хоризонта, Юпитер дава както външния вид на родения, така също и качествата, които той носи, за които вече отбелязахме.

Във втория дом, Юпитер подсилва със своето влияние, преди всичко вътрешните качества - интелектуални, емоционални и волеви, които той носи и дава.

Юпитер в трети дом дава на родения богатство на идеи за ръководене на всякаква работа, особено, когато стане въпрос за строителство от най-различно естество.

В четвърти дом - роденият ще бъде поставен в дома на родителите си при добри условия, внимание, грижи, преди всичко материални. Неговите родители ще бъдат материално добре задоволени и даже богати хора. При по-напреднала възраст, роденият ще има много пътувания и успехи в проявите си в чужбина, стига някои от злокобните планети - Марс, Сатурн, Уран и най- вече Плутон, да не са в десети дом в опозиция с четвъртия.

В пети дом - роденият ще има богати емоционални изживявания с много връзки от хората на противоположния пол, а също и добри отношения, любов с децата си. Те ще го обичат.

В шести дом - роденият ще бъде добре и богато подпомаган от близките си роднини, а също и от своите братя и сестри с пари и материални ценности.

В седми дом - добри, топли отношения с партньора си по женитба, който ще бъде и материално добре. Също роденият ще бъде и в най-добри отношения с близките си сътрудници в работата, която се извършва.

В осми дом - влиянието на Юпитер е значително притъпено, най-вече по отношение на неговите благородни изяви към околните, като щедрост, необходимостта всяка направена услуга или свършена работа да бъде от него добре и справедливо наградена, топлота и отзивчивостта е също притъпена.

1371565_10151614954242687_1332740946_n.jpg

В девети дом - умение правилно да схваща и разбира пътя, по който всяка работа може да бъде реализирана. Широта и богатство на идеи за всяко нещо, широк мироглед. Много пътувания и богато материално задоволяване.

В десети дом - Юпитер носи за родения добро, ръководно обществено положение и успехи в него. Неговите думи тежат и се чувства от околните необходимостта да се изпълняват.

В единадесети дом - роденият ще има връзки с отговорни, ръководни хора, които ще му помогнат да вземе добра служба - работа. Тази връзка обаче в многото случаи бива и по- задълбочена и често, ако е от човек на противоположния пол, води и до женитба.

В дванадесетия дом - Юпитер се изявява със своите най-добри качества. Добра обхода към всички, готовност за подкрепа и услуга. На родения дава и голям материален придобив - жилище, място и пр.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...