Jump to content

10.2. АСПЕКТИ НА САТУРН


Recommended Posts

10.2. АСПЕКТИ НА САТУРН

САТУРН - УРАН

С Уран при съвпад и добрите аспекти имаме човек, който има активна, спокойна мисъл и способността да взема разумни решения, когато това се налага.

При лошите аспекти имаме човека, който прибързва нервно, без достатъчно задълбоченост и пресметливост мисли и взема решения по въпросите, които му се наложат.

САТУРН - НЕПТУН

С Нептун при съвпад и добрите аспекти имаме човека, които има устои и постоянство в постигане на всяка родила се в него идея.

При лошите аспекти имаме човека инат. Склонността в този човек да се зараждат идеи неестествени и неосъществими при дадените условия и време. Но той не схваща и не разбира това и напира, прави усилия, за да ги осъществява.

САТУРН - ПЛУТОН

С Плутон - при съвпад е много лошо, имаме човека, който в дадени моменти изпада в състояние да не може да мисли и ако мисли, то е лошо, неправилно, вземане на неприятни решения с лоши последици.

При лошите аспекти имаме злобен, отмъстителен човек, който мъчно прощава и забравя случайно нанесената му обида или обхода от другите, които той приема като такава, макар и тя да не е оскърбителна.

При добрите аспекти имаме човека, който има голям устой и решителност в постигане на всяка поставена задача. Всяка идея, дошла в главата на този човек, е добре обсъдена, разработена и намерени средствата за нейното осъществяване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...