Jump to content

11.1. УРАН В ДОМОВЕТЕ


Recommended Posts

11.1. УРАН В ДОМОВЕТЕ

В първи дом, когато е Уран, имаме човека, които носи чертите и качествата, за които вече отбелязахме за този тип.

Във втори дом Уран подсилва изявите на вътрешната Уранова природа - неговите душевни качества.

В трети дом имаме човека, които в своята работа, професия внася всякога новото, оригиналното. Професиите, с които човек се занимава, са все с нещо по-особено от обикновеното, новата техника, новите изкуства, новите методи на работа.

В четвърти дом Уран действа много лошо. Роденият ще бъде поставен при изненадващо мъчително положение. Родителите му няма да живеят добре и в многото случаи ще се разведат. Ще има възможност за нещастие с някои от тях, или често преждевременна смърт, а такова нещо може да стане и с близки негови роднини.

В пети дом - роденият ще преживее мъчителна болезнена раздяла с любим човек от противоположния пол. Болезнено разкъсване на любовни връзки.

В шести дом Уран създава на роденият неприятни връзки, събития с братя, сестри или близки роднини, а някои от тях да загинат преждевременно.

В седми дом Уран дава разводи с партньора по женитба или неговата преждевременна смърт.

В осми дом силата на въздействието на Уран е притъпено. Нервните напрежения в този човек са по-слаби.

В девети дом имаме човека, които живее с жаждата да оправя света и хората. Жаждата навсякъде и във всичко да внася промени.

В десети дом общественото положение на родения - професията му ще бъде свързана с новите области на науката, техниката и често разни неочаквани промени в професията му.

В единадесети дом Уран дава на родения връзки с хората на особените професии, занимаващи се с новостите в науката и техниката. Като не рядко някой от тях няма да бъде безразличен в своите чувства към този човек и е възможно женитба с него.

В дванадесети дом Уран дава на родения нервни възбуди, които да го тласкат към едно ново, по-високо творчество, често на литературно поприще.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...