Jump to content

20.9. НЕПТУН


Recommended Posts

20.9. НЕПТУН

В Овен - При по-издигнатите и с добри аспекти, подсилва чувствителността, изразена в благородно съчувствие и желание за помощ.

В по-примитивните и с лоши аспекти имаме хлад и незаинтересованост, несъчувствие.

В Телец - При по-издигнатите и с добри аспекти, дава една широта, топлота в отношенията, а също и подтика към изкуствата, особено пеене.

В Близнаци - При по-издигнатите и с добри аспекти дава по ясно интуитивно долавяне на всеки въпрос, задача, която вълнува човека.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме склонност към изпадане в заблуда и измама.

В Рак - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме добре изразена интуиция, преда всичко към по-топло съчувствие по отношение кьм най-близките си - деца, партньор по женитба, предугаждане на техните нужди и старание за тяхното задоволяване, преди още те да са изказали нещо за тях, за тези нужди.

При по-примитивните и с лоши аспекти, имаме израз на несериозно и незадълбочено отношение към женитбата и към партньора.

В Лъв - При по-издигнатите и с добри аспекти дава израз на по-голяма мекота и приятност на индивида, приятен е и се посреща навсякъде, където отиде със задоволство, подтик за изказване съчувствие, услуга, помощ към близките и всички околни.

При по-примитивните и с лоши аспекти, имаме подострена чувствителност, липса на съчувствие и стремежа да преувеличава всичко преживяно.

В Дева - При по-издигнатите и с добри аспекти, стремежа към по-възвишени идеи и тяхното разискване.

При по-примитивните и с лоши аспекти - стремеж към отричане на приетите идеи без каквото и да било основание.

Във Везни - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме подсилване стремежа за изява в изкуството. Топло, мило, идейно отношение в любовта.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме един полъх на хлад в чувствата и стремеж за измама - хлъзване на партньора по любов.

В Скорпион - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме голям прилив на сили и ясно изразени чувства, възможност за постигане на желанията.

При по-примитивните и с лоши аспекти - хлад, рязка промяна в чувствата към създадените вече любовни отношения.

В Стрелец - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме подсилване на мекотата в творчеството и внасяне на изкуство. Умение да заглажда неприятностите в отношенията към околните. В някои случаи при много издигнатите в морално отношение хора, благодарение подтика към доброто, милосърдното отношение към нуждите на близките и околните, тези хора се отнасят с едно пренебрежение към себе си и своите нужди и една ясно изразена скромност.

При по-примитивните и с лоши аспекти - стремеж към една фалшивост.

В Козирог - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме добрите идеи, които са се зародили в човека, ще имат възможността да се реализират.

При по-примитивните и с лоши аспекти - стремеж за отмъщение.

Във Водолей - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме подсилване на стремежа към по-благородна обхода към всички.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме незачитане и хладни отношения.

В Риби - Нептун е в своя зодиакален знак. При по-издигнатите и с добри аспекти, ще имаме пълноценната изява на всички добри и положителни качества, които планетното влияние дава.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме отрицателното и хладното в неговото влияние.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...