Ани Публикувано 24 Март, 2017 Сподели Публикувано 24 Март, 2017 3.16. УНИЩОЖЕНИЕТО БЕ УМИШЛЕНО Затова пък онова, което аз записах, го има като спомени на Мария Тодорова и Борис Николов в I том, има ги спомените на Борис Николов в „Изгревът", том II и III. А на Мария Тодорова е „Изгревът", том V. Така че това нещо се реализира от мен, но не от тех. И ме питат, и ми казват: „Защо казваш „Аз"?" - „Ами аз съм този, който направи това всичко, а те бяха онези, които пречеха, които не направиха всичко, и които се явиха да провалят всичко, да затрият всичко и да затрият всекаква една следа от Школата. Но не успяха! Успяха не само в части, може би успяха 90%. А онова, което аз спасих, е само 10%. Така, че тези 22 тома на „Изгревът", които аз съм издал към днешна дата - 14 май 2006 г., това се равнява само на 1/10 част от онова, което аз успях да спася. А онези 90% изчезнаха. Изчезнаха, загубиха се безвъзвратно, но не от времето, не от нещо друго, а те бяха унищожени. Те бяха унищожени от онези сили, които воюваха срещу делото на Учителя. Те воюваха чрез властите, които обсебваха и чрез онези последователи на Учителя, които се явиха най-големите Му врагове. И аз много често цитирам това изказване на Учителя, където Той се обръща към тех, и казва: „Мои мили и обични приятели, мои мили и обични врагове от памтивека!" Да, те бяха врагове на Делото Му от памтивека! - От време оно, от време сегашно и за време в бъдеще. Това нещо аз го заварих, това нещо аз го изживях, това нещо аз го изпитах на гърба си, това нещо аз го описах, и го има в „Изгревът". Това е поредицата на „Изгревът", заплатена с живот и кръв, със сили и време! И това време никога не може да се повтори, и тези сили никога не могат да се повторят, и да се дадат отново. Онова, което ми беше дадено като време и сили, аз успях да реализирам дотолкова, доколкото можах, защото не забравяйте и друго, че аз не бях само изпълнител на тази програма. Аз бях изповедник на тези хора, и тези хора ме натоварваха с техните карми. Аз, трябваше да разрешавам някой неща, за да се освободят съзнанията им, за да могат те да говорят и да имат свободно време. Така, че всяка една опитност, всеки един спомен, всеки един лист хартия от „Изгревът" означава, че аз съм заплатил жестоко с време, със сили и с енергия. Аз съм въплътен и вграден в „Изгревът", така както и те са вградени чрез техните живи опитности. А като наблюдавате снимките от XXII том на „Изгревът", ще видите, че ви гледат живи хора - живи хора, които са били, които съществуват и които присъстваха, когато подготвяхме този том. Те стояха над мене и присъстваха, когато подготвяхме тези снимки. Снимките бяха отворени, те се отвориха и през тях ме гледаха живи хора: мигаха, гледаха, говореха ми и аз бях и се намирах в пряко общение с тези хора. Така, че това нещо, което аз го изпитах, го изпитаха на гърба си и моите сътрудници, които работеха по този том, а имената на тези сътрудници са написани отзад. И това беше изпитано и от Вихър Пенков и Ефросина Ангелова-Пенкова, и от всички, които работеха по този том. Така, че да не смятате, че това е дадено съвсем случайно? Че някой се явил там на строго определено време, и взел нещо, че записал! Няма такова нещо! Не е взел, и не е записал, а е водел борба и битка с този змей - 7 глави змей! Пък после се явиха на всяка глава по 3 глави - 9 глави змей, с който аз съм се борел! Как оживях, аз не зная! Но пред мен стоят 22 тома. Това е към днешна дата. Сега е 19 часа и 45 минути на 14 май. Ще продължим утре с № 4 от записаните мои спомени. Ей хора, да знаете, че 14 май е голяма дата за учениците на Духа! И сега, когато днес прочетох 3 листа от тези спомени, аз се връщах назад и четейки ги, аз едновременно добавях и някой неща от мен, които излизаха в момента в моето съзнание. Но ако не бяха написани тези неща преди много-много години, аз това, което ви разказвам не бих могъл да го разкажа, защото това е едно отминало време, което много трудно се възстановява в човешкото съзнание. До тук така. 15 май 2006 г., 9.25 ч. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване