Jump to content

17.9. Голямото чудо!


Recommended Posts

17.9. ГОЛЯМОТО ЧУДО!

И тогава? - Тогава дойде голямото чудо на поредицата „Изгревът"!

И тези, които са в Невидимия свят влезнаха със своите спомени в тази поредица на „Изгревът". Те влезнаха със своите снимки. Пример: ето го например XXII том. Вижте какви снимки има! Вижте как ви гледат тези хора! Тези хора са живи хора в Невидимия свят. Зад тях, зад тези хора стои верига от души, чиито представители са те.

Ето една снимка на мозайкаджийската бригада - „Изгревът", том XXIII, снимка № 57. А бележките към нея, виж на с. 968-969.

Така, че не може да се каже нещо хубаво за тази мозайкаджийска бригада, която провали всичко! И друго искам да кажа. По онова време тази мозайкаджийска бригада, пък и след това, когато аз дойдох, те бяха много добре платени със своя занаят - мозайката. Защо? Тогава се правеха много строежи и всеки искаше да му се направи мозайката на строежа, на вилата, на къщата, да се направи мозайката на стъпалата, на кухнята, на мивката. А това означава работа. А една мозайка в един построен дом не се прави за една-две седмици, а за няколко месеца. И това се плащаше, и се заплащаше много добре. И те имаха много големи пари в джоба си по ония времена!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...