Jump to content

6.21. Как работих по това време в Бърза помощ


Recommended Posts

6.21. КАК РАБОТИХ ПО ТОВА ВРЕМЕ В БЪРЗА ПОМОЩ

Това е положението. Значи те са записи, които са осъществени януари и февруари 1991 г. Сега, те бяха осъществени много трудно, защото аз работих в Бърза помощ. Какво означава да работя? Аз тогава работех така: дневна смяна, сутрин от 7 до 19 часа - 12 часа. На следващия ден съм свободен. И вечерта застъпвам на смяна 12 часа през нощта. И след това два дена свободен. Така че от четири дена аз имам три дена и аз отивах, и работех.

Сега, другото, което искам да кажа, аз в момента, когато се движех с линейката, особено нощните смени, аз просто усещах как тези, които бяха против тези записи, това беше Кръстю Христов, там бяха всички противници, които бяха около Лиляна Табакова и още други сили горе в Невидимия свят. Те просто ми препятстваха и ме преследваха, и аз имах усещането, и виждах как те ме слагаха на мишена. Искаха да ме ликвидират, да ме стрелят! Както се движи един самолет и с ракета го свалят. И понеже аз се движех нощно време с линейка, и благодарение на това, че се движех, линейката се движеше по цяла София, и така мишената беше линейката и тази линейка се движеше насам-нататък. И те стреляха непрекъснато по нея, за да ме ликвидират. Имаше много случай, когато се спука гума, стане нещо повреда на колата, те са стари коли. И едвам оживявахме! Имаше може би към 5-6 случая, където направо си отървах живота. И на следващия ден, когато отивах след един такъв инцидент с колата, отивах при нея, аз я виждах Лиляна как беше направо смазана и смачкана. Значи атаката беше както срещу мене, така и срещу нея. Така че в момента нощните ми дежурства бяха ад!

Освен това аз съм Бърза помощ и отивам на спешни случаи. И при тия спешни случаи аз трябва да бъда концентриран, внимателен, защото това е въпрос на живот и на смърт. И при моя грешка след мене върви следовател, и прокурора. И много от тези сили ми противодействаха, и ми пречеха на моята работа. И аз непрекъснато бях под върховно напрежение, и непрекъснато се молех, за да може всеки случай да го обработя, и да не направя някой професионален пропуск. А през това време онези отгоре ме бомбардираха, защото работя с Лиляна Табакова. Това е било през нощните дежурства. През дневните дежурства беше същото положение. И след това аз съм психически изцеден, физически изцеден като лимон -ликвидиран, смачкан! Отивам при нея и започвам да работя, а тя също ме посреща и почва да ми разказва за онези, които идват, говорят срещу мен, и които пречат и възпрепятстват. Така че тези записи са правени при много голямо противодействие.

И сега в момента, днес 20.02.2007 г. към 11 ч. и 30 минути аз отворих кашона и виждам тези 10 ролки записи. Направо изтръпнах, защото те са правени 1991 г., а сега е 2007 г. Значи преди колко? - Преди 15 години. Вие знаете ли какво значи 15 години? Ами едно дете се ражда и на 15 години става госпожица. И сега в момента в България тези, които се явяват на конкурс „Мис България" са 15-16 годишни. Това представлява. И през това време този материал чака, защото всички противодействат, за да се обработи.

Сега, друго нещо: този материал чака. Чака мен, а през това време той е отклонен. Дошли са много хора да пречат. Всеки граби, иска нещо да публикува, да докаже, че той съществува и т.н. А те не могат да съществуват, защото те не са работили с нея. Само аз съм работил и аз успях да издържа!

И което е най-важното, аз в никакъв случай и при никакви обстоятелства не бих се хванал с тази работа, но просто ме накараха. Защо ме накараха? Защото там имаше материали, имаше и нотни текстове и песни на Учителя, които не бяха публикувани преди това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...