Ани Публикувано 13 Февруари, 2018 Сподели Публикувано 13 Февруари, 2018 ИЗГРЯВАНЕ НА СЛЪНЦЕТО ИЗГРЕВЪТ Изгрява Слънцето, праща светлина, носи радост за душата то. 201-58 Всяка сутрин Слънцето изгрява и раздава изобилно от Божиите блага. Човек трябва да приема енергията от Слънцето за своя мозък, за своите дробове, за своя стомах и за своето тяло. В тази енергия е скрито Божественото начало, т.е. разумността. 145-273 Тази жива енергия иде само сутрин, когато Слънцето изгрява. 27-197 Да познаят хората живата енергия, да посрещат Слънцето и да използуват неговите ранни лъчи. 27-197 Псалмопевецът казва: „Господи, ще те потърся на ранина.“ 80-68 Ние излизаме рано сутрин, за да видим Господа. 132-165 Едно цветенце на планината се молило на Бога: „Господи, посещавай ме със своята роса и с небесната си светлина, да се радва моето малко сърце на Твоите блага. Аз, Господи, ще обличам най-хубавата си дреха, да посрещам Твоята светлина. Който минава покрай мене, аз ще го поздравявам в твое име.“ 144-353 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване