Ани Публикувано 27 Април, 2018 Сподели Публикувано 27 Април, 2018 4. Aз съм Бялото кокиче музика: Христо Дързев текст: ученик Аз съм бяло кокиче Всред тревите горски, срамежливо кат' момиче от погледи хорски (2 пъти) Зла ме мащеха събуди със снега, ветровете. Всичко живо да се чуди, че съм ранно цвете. (2 пъти) Радост нова ви показвам с чашка ранобудна и за пролетта разказвам приказчица чудна. (2 пъти) Че след мене теменужка у вас ще гостува, че със тая мила дружка славей ще се чува. Че агънца ще заблеят в ливади зелени, че орачи ще засеят ниви наторени. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Liudmila Отговорено 11 Ноември, 2023 Сподели Отговорено 11 Ноември, 2023 На 27.04.2018 г. at 9:58, Ани написа: 4. Aз съм Бялото кокиче музика: Христо Дързев текст: ученик Аз съм бяло кокиче Всред тревите горски, срамежливо кат' момиче от погледи хорски (2 пъти) Зла ме мащеха събуди със снега, ветровете. Всичко живо да се чуди, че съм ранно цвете. (2 пъти) Радост нова ви показвам с чашка ранобудна и за пролетта разказвам приказчица чудна. (2 пъти) Че след мене теменужка у вас ще гостува, че със тая мила дружка славей ще се чува. Че агънца ще заблеят в ливади зелени, че орачи ще засеят ниви наторени. изумительно вдохновенно, поэтично, благословенно 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване