Ани Публикувано 28 Юни, 2018 Сподели Публикувано 28 Юни, 2018 В зората на живота, Слънцето изгряваше. На природа граници очертаваше, в душа ми мощен Дух пробуди. В сърце ми Любов събуди. On the horizon of life, The sun shone. Nature’s boandaries it drew, In my soul a mighty Spirit stirred. In my heart Love awakened. Добър ден е светлият ден. Хубав и красив е той. Всичко озарява, всичко оживява и в живота Божието благо той раздава. Good is the lighted day. Nice and beautiful is it. It brings glory and life to everything. And in life God’s blessing it gives. Паисий Paisii Ти съзнавай, ти гради, безспирно сей, гради и в живота всичко давай. Тази истина, Бога, ти познавай. You are aware, you shall build, And you give all to life. This truth, God, you shall know. Патриарх Евтимий Patriarch Evtimii С Господа, който живее в мене всичко мога. Помощта не идва отвън; тя иде от вътре. With God who lives in me, I am capable of anything. The help does not come from outside; It comes from within. Теодоси Търновски Teodosi Turnovski Светъл ден, светъл ден, светъл Божи ден. Bright day, bright day, Bright blessed day. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ани Отговорено 28 Юни, 2018 Автор Сподели Отговорено 28 Юни, 2018 Цикъл – Български светци Series – Bulgarian Sains Св. Иван Рилски St. Ivan Rilski Правда, правда, правда, що внасяш свобода в ума. Красива и мощна си ти. Truth, truth, truth, That brings freedom to the mind. Kind and strong you are. Красотата е облекло на истината. Beauty shall be the clothing for truth. Цикъл – Български светци Series – Bulgarian Sains Св. Петка St. Petka Св. Климент St. Kliment Тъги, скърби са богатство за живота, в душа скрити за бъдни добрини, за благи плодове, за светли дни, за светли дни. Sadness, sorrow are the treasures of life Hidden in the soul, For future goodness, for sweet fruits, For bright days, for bright days. Цикъл – Български светци Series – Bulgarian Sains Св. Варвара St. Varvara И аз виждам връх изправен Пред мен стои Той зове ме кротко там нагоре. And I can see а high plateau looming in front of me. It calls me quietly. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване