Jump to content

268. Болестите са арести за престъпилите природни закони


Recommended Posts

268. БОЛЕСТИТЕ СА АРЕСТИ ЗА ПРЕСТЪПИЛИТЕ ПРИРОДНИ ЗАКОНИ

Как се държи природата със своите нарушители? Болестите са нейните наказания и затвори! Всеки, който е болен, това показва, че е нарушил някой от природните закони!

Както всеки нарушител или престъпник на обществените закони се срамува от това, така трябва и всеки болен да се срамува, че е болен, защото е престъпник на природен закон!

Това е едно ново разбиране на болестите, и ново отношение към болните Ако близките им наистина ги обичат и са разумни и знаещи хора, трябва с тях да се държат поне наглед и външно сурово, но отвътре с любов. Да се държат с тях така, както биха се държали, ако те бяха откраднали или убили и властта ги арестуваше, защото болестите са арести за престъпниците на природните закони.

Близките на болния, трябва прецизно да преценят колко болния е болен, какво може болния сам да си услужва и да му помага само толкова, колкото не му достига силата и възможностите да си услужва сам. И ако самия болен е разумен и съзнателен човек, трябва сам да провери кое и колко може и не може, кое мисли, че не може, а в действителност може. Защото не винаги нашите мисли се покриват с истината, мисълта има нужда да се провери покрива ли се с опита. Тази проверка е крайно необходима, за да не стане болния „неограничен монарх” над своите близки.

Болния от каквато и болест да е болен, трябва да прави усилия да не ляга на легло, да не се предава на болестта, да се бори с нея, защото всяка болест е като живо същество и то паразитно, което иска да живее за сметка на живота на болния, и болния трябва да се бори с него да се освободи, а за това се искат усилия.

Когато човек се отпусне, болестта го завладява и с него е вече свършено! А като прави усилия, които може в началото да не са резултатни, но с течение на времето те култивират сили и имунитет, и болния побеждава болестта - оздравява!

Човека като наруши някой природен закон, все едно че навлиза в пределите на друго, чуждо царство, населено с други същества, за които той е храна както за хората - заека, който влезе в тяхната градина го убиват и изяждат.

Човека като наруши природните закони, той изпълнява с това други закони на друго царство, и става роб на неговите жители! Те почват да го използват за свои цели или го изяждат! Болния бива обсебен, обхванат от болестта от съществата на това царство, и те започват да живеят за негова сметка, както паразитите живеят за сметка на жертвите си, точно както и хората живеят за сметка на кравите, овцете... като ги доят, използват за храна тях и децата им.

- Извинете ме господин Христов, но Вие пак навлязохте във въпрос за някакви същества, които защо хората на науката не знаят, не познават?

- Как да не ги познават, познават ги - това са микробите, микрогъбите, вирусите и още много други открити и неоткрити още.

Хората с неправилния си начин на живот, на мислене, чувстване и постъпване, образуват храна в своя организъм за тях и те идват и се настаняват в организмите им, и остатъците от техния живот тровят нашия организъм или нещо подобно.

Ако ние не създаваме в организма си храна за тях, те минават и заминават край нас и през нас и отминават, без да могат нещо да ни направят. Също както, ако една котка или едно куче са живи, мухите минават и заминават край тях или кацват върху тях, но нищо не могат да им направят, но като умре котката или кучето и почне да се разлага, то привлича мухите, те снасят своите яйца и от тях се излюпват червей, които ядат от трупа.

Такива трупове са нашите черва и органи за микробите на различните болести.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...