Jump to content

9. Говори брата Любомир Лулчев, чрез Величка у тях: Кои са враговете


Recommended Posts

9. ГОВОРИ БРАТА ЛЮБОМИР ЛУЛЧЕВ, ЧРЕЗ ВЕЛИЧКА –

У ТЯХ: КОИ СА ВРАГОВЕТЕ

1 ЮЛИ 1979 г., неделя преди обед.

Ти действително имаш много врагове, но не е случайно това!

Всички ще гледат да те спънат и ограбят!

Те не са виновни. За всичко си виновна ти! Ученик лесно не се става! Колкото повече те оплюват, толкова по-прав е пътя ти, и ти смело върви по добрия път!

Лошото е, че ти затъваш, поддаваш се, и въобще си добър проводник и в единия и другия случай. Много си чувствителна, фина и податлива на атаките, и на нас ни е трудно да те измъкваме!

Но едно да знаеш - на тях няма да те дадем!

Ти си вписана в нашите анали. Светът ще преобразим, Земята, ако трябва ще преобърнем, но ти си наша. Всички дяволи, в пъкъла ще ги навържем и навреме! До тебе няма да се приближават повече, а ти ученичка ще бъдеш

Сега в тебе се извършва една основна пертурбация! Всички клетки, свързани със злото - изгарят. Затова ще се чувстваш така омаломощена, недобре и ще си мислиш, че си заминаваш, а то няма да си заминаваш. Този процес ще продължи. Не се отчайвай от изтощението ти. Така ще караш известно време. Всички стари клетки, след тяхната смърт, ще бъдат заменени с нови. Това е равностойно на едно умиране, а след това на новораждане. И това ще стане в един живот. Не обръщай внимание на състоянието си, гледай да караш някак си, постепенно ще настъпи и подобрение.

Ти беше още по-зле, сега си по-добре, и съвсем ще се оправиш постепенно! Не можеш да станеш истинска ученичка, без този процес. Той е жизнено необходим! Не губи кураж, вярвай, че ще се оправиш. А ти не вярваш, много се обезверяваш и отчайваш. Както искаш разсъждавай, но действително процеса, който става с теб, е труден. Добре е повече да почиваш.

Намерихме ти такава работа, в която ще си почиваш. Работата ти, ще се оправи. Средата ти в службата ти, не е много лека. Много ще те атакуват, но ти сама виждаш, че те са безсилни пред тебе. Ще има и други, които ще те обичат и уважават.

Ти ще разбъркваш мозъците на всички там! Около тях ще се върти един невидим огън. Те няма да го виждат, но ще го чувстват съществуването му. И които са неизправни, ще изгорят в този огън. Да, ти наистина си пратена при едни от най-големите безбожници. Не е необходимо много да им говориш. Ще мълчиш, а ние ще работим. Те са интелигентни хора и душите им разбират, че досега не са срещали човек като тебе. Те ще те атакуват, но не са страшни.

ТЕЗИ ОКОЛО ТЕБЕ, И КОИТО СА ОТ БРАТСТВОТО, СА ПО-СТРАШНИ!

РАДВАЙ СЕ, ЧЕ ИМАШ ТОЛКОВА МНОГО ВРАГОВЕ!

И аз имах много!

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СВЕТЛИНА ИЗЛИЗА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ТЪМНИНА СЕ НАСОЧВА!

Засега не напускай работата. Ще си починеш, ще се обновиш и всичко ще се уреди. Това трябва да го направиш, за да работим заедно.

Ти имаш нужда от голяма почивка! На планината ще си починеш. Там ви подготвям изненада. Непрестанно ще работим, там ще извършим някой процеси.

На Благовест ще му бъде много добре!

Стефка да обича околните си, но да стои по-настрана от тях. През големи изпити ще ги прекарваме, и тях ще ги спечелим.

Благовест има нужда от тази аура. Ще се чувства като окъпан - добро детенце!

Щом ще се смени обстановката, ще се погрижим за това. А вие със Стефка, работете. Тази година ще изкарате добре на Рила. Времето ще бъде хубаво.

Прекратихме вече разговора с брат Лулчев, защото Величка се измори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...