Jump to content

11 Животът трябва да се цени. А енергията му е Божествена


Recommended Posts

11. ЖИВОТЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ЦЕНИ,

А ЕНЕРГИЯТА МУ Е БОЖЕСТВЕНА

22 ЮЛИ 1979 г.,

неделя - към 4 часа след обед

ГОВОРИ БРАТ ЛЮБОМИР ЛУЛЧЕВ, ЧРЕЗ ВЕЛИЧКА:

Аз чрез Величка, ще ви дам някои упътвания.

Мои мили приятели, радвам се, когато мога да разговарям с вас!

Моята задача е да бъда край вас, и да ви помагам. Това е една приятна за мене задача. Има други по-неприятни така да се каже задачи, в смисъл трудни, с други същества. С вас ми е по-лесно, но вие създавате условия за изява понякога. Затова и за голямата моя любов към вас, ми е толкова приятно това общуване!

На тебе ти е малко трудно да влезеш в контакт - изморяваш се. Да, така е, но вие трябва да знаете, че вашето общуване с мен е голяма привилегия за вас. Освен това, влизайки във връзка с мен, вие се пречиствате и обновявате.

[Влезе синът ми Благовест]

Моят приятел дойде! Аз ще му помагам по-нататък, ще работя и ще се изявявам и чрез него. Сега работя, да го подготвя за това.

Вие всички сте една верига - Стефка, Величка, Благовест.

Разширявайки съзнанието на единия, се разширява съзнанието и на другите, а чрез вас ще разширим съзнанието и на много други души. Те ще се закачат за вас като на магнити. Кой където може ще се хване - за ръцете, за краката, тялото, главата, косите, сърцето - за вас. Но това ще бъдат само готови, определени души. А вас ще ви напомпя с достатъчно сила, да издържите.

Предстоят ви редица срещи с много души, с които вие ще работите, но самите вие трябва да бъдете изработени и да светите. Всички души, които ще срещнете по пътя си, ще бъдат определени. Това знайте. Идва времето на тези срещи, и те ще бъдат много. Много хора ще минат през вас, и все изпратени от мен. Трябва да представлявате извори, които бликат и дават. Ако бяхте горе, същата работа ви очакваше - да работите върху пробудените души. Сега ще изпълнявате същата задача, но тука на Земята. Трябва да четете повече, но вие няма да проповядвате научно. Достатъчно ще бъде много малко да въздействате, чрез себе си. Силата ви ще идва от горе, ние ще се проявяваме чрез вас.

Отиването ви на Рила тази година, ще бъде начало на една нова епоха за вас. Задачата, поставена още миналата година от Учителя, ще бъде уточнена Ще ви се даде конкретна работа, в която трябва да участвате вече съзнателно. Несъзнателно вие отдавна работите, но сега това трябва да бъде съзнателно и целенасочено. Избрани сте за работници на Божията нива, а житото вече е изкласило, и нали знаете - Учителя чака със златен съд.

Там на Рила ние ще ви пречистим, обновим и подготвим!

Голяма работа ви чака! Край вас ще има голямо присъствие (добри духовни условия), и времето ще бъде благоприятно. Ще ви се изявим, ще ви укрепим и предначертаем пътя на вашето духовно поприще.

Ти Стефка, за нищо не се смущавай! Остави реката да тече. Стой на брега, наблюдавай и се моли. Реката сама ще ви доведе тези, които трябва да дойдат при вас.

И ти Величка, не се мъчи да се измъкнеш, напротив - ще те въведем в най-отговорни кръгове, където ти ще работиш, дори несъзнателно.

Обаче, няма заминаване за другия свят!

Постепенно ще се възстановяваш, но ще трябва да пазиш енергиите си и да ги изразходваш много пестеливо.

Живота трябва да се цени, а енергията е Божествена! Не трябва да се прахосва за глупости! Твоя живот за в бъдеще, ние ще го предначертаем. Не се смущавай! Каквото наредим, това ще бъде. Тук се слуша нашата воля. Вие се молете и ученици бъдете, не се смущавайте за здравето си. Трябва да служим на Учителя. Ще те укрепим и разнообразим.

Очаква ви светло бъдеще!

Работете заедно и бъдете заедно. Ще ви създадем възможност за работа.

До нови срещи в планината!

Ваш верен небесен приятел!

АМИН

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...