Jump to content

41. Говори брата: Кармичните женитби не дават любов


Recommended Posts

41. ГОВОРИ БРАТА: КАРМИЧНИТЕ

ЖЕНИТБИ НЕ ДАВАТ ЛЮБОВ

НОВ РАЗГОВОР НА 22 ЮНИ 1980 г., 9 часа и 15 минути, неделя вечер

Очакват ви големи радости! Приготвяйте се.

Като почиствате къщата тук и обстановката, вие почиствате и вашите души. Безлюбието в тях ще изгори, и вие ще почувствате голяма любов. И най-малката и проста любов, е за предпочитане пред безлюбието. То ражда смърт. Любовта ражда живот и възкресение. Не е престъпление да търсиш любовта и намериш ли я - да се спреш на този остров. Тогава всичко се прощава.

Така че и ти Величка, търси любовта - не се примирявай с безлюбието, което ще рече да се примириш с наличието на отрицателното, на Черната ложа.

Те са допуснати в света, и си имат своя функция. И безлюбието е допуснато. Но когато човек разреши задачите си и получи опитност, трябва да търси положителното, новото, любовта. Търсете любовта във всяка душа.

Спрете се при душа, която ви обича. Тогава ще ви бъде леко, ще имате стимул в живота си и ще вървите напред.

Ти, Величка търси любовта. И когато я намериш, трябва да я оцениш. Тогава ще станеш по-добра, а в безлюбието ставаш суха, остра, критична, меланхолична, недоволна. Дошло е времето да се освободиш от безлюбието.

Ти не искаш да слушаш, но когато станеш свободна, те очаква хубавата любов, истинската любов. Ще получиш стимул за живота, и здравето ти ще се подобен. Ти коренно ще се промениш и преобразиш, защото на тебе ти липсва любовта.

Кармичните женитби, не дават любов!*

[*Виж„Изгревът”, т. 8. с. 540-541.]

Някои издържат на безлюбието, но ти не можеш да издържиш!

Затова смело затвори тази отворена страница. Отвори друга, и животът ти коренно ще се промени. Не мисли за други материални въпроси. Всичко ще се нареди добре.

Търсете любовта, молете се. Кръстът ви е тежък, но не трябва да ви смачква.

Ще се освободиш от кармата. Кармата ти изтича, трябва да се освободиш от тези хора, защото те ти влияят много отрицателно.

Учителят прояви велика милост и любов, и реши да ти се помогне, независимо от колебанията ти и различните мисли, които минават през съзнанието ти и различните състояния, които те вълнуват. Не се противопоставяй на Божественото решение.

Малко тежко се късат тези вериги, но ние ще ги срежем!

Ти не противодействай, не умувай какво ще стане с теб, какво ще бъде, щастлив ли ще бъде Благовест. Остави всичко отгоре да се нареди. Бъдещето ти ще бъде светло и велико. Благовест също ще се развие добре. Разбери, че няма друг път. Предстоят ви големи промени, интензивна духовна работа.

Поздрави на Стефка!

Чакам я да дойде тука горе. Още малко ще почакам, има много задачи за разрешаване край нея, свързани с децата й. Всичко ще се нареди добре.

Аз непрестанно бдя над нея! Трудно е, че сме от различни светове, но в един реален свят ние общуваме, и заедно вървим напред. Нашата дружба е интересна - в два различни свята. Аз се старая да я разбирам, а и тя започва да разбира мен. Аз не й се налагам. Всичко при нас е по свобода и любов. Аз на всички ви ще помагам да растете нагоре, и да разрешите с чест задачите си на Земята.

Пожелавам ви приятна вечер, да се срещнем горе, да разменим разумни мнения, и нека великата Божия любов да озари всички ни, и душите ни да се възрадват и възсияят!

Ваш винаги верен небесен приятел!

АМИН

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...