Jump to content

49. Слово, говорено на 13 януари 1980 г. от брат Любомир Лулчев


Recommended Posts

49. СЛОВО, ОТ БРАТ ЛЮБОМИР ЛУЛЧЕВ,

ГОВОРЕНО НА 13 ЯНУАРИ 1980 г.

Мили мои приятели, поздравявам ви с Новата Светла 1981 година! Старото си отива вече!

Всичките будни души, чакат да изгрее Слънцето. Остават секунди. На изток се е зазорило, остава само Слънцето да се покаже на хоризонта. И тогава неговите мощни лъчи ще залеят цялата Земя, ще стоплят всички души, ще стопят и леда и снега.

Само че, малцина очакват този изгрев велик! Останалите спят, а трябва всички да излязат навън, всред природата и да посрещнат този тържествен изгрев.

Всички ще бъдат принудени да излязат навън. Неверниците и спящите души ще тръпнат от ужас, а будните и разумни души ще благоговеят пред Новия живот, който ще настъпи след този изгрев.

Такъв изгрев досега на Земята не е имало, и такова Слънце досега не е изгрявало! Затова будните души, които разбират този велик момент, са в очакване.

Това е картината на Новата година. И още, предстои всички насилствено да излязат навън, за да посрещнат Христос - Господ, Който идва на Земята, чрез този изгрев.

Та през тази година всички ще излязат навън. Кои разбират, и всички кои не разбират - вън - всички вън. Добре е вие да бъдете от тези, които вече са навън и съзнателно очакват изгрева на Слънцето. Останалите през тази година ще излязат навън, без да знаят за какво, ще треперят от страх, а будните души не обръщайки внимание на този смут всред природата, с велико благоговение, с молитва, с размишление, изправени с поглед на изток - очакват вглъбени Слънцето. А то ще бъде необикновено! Когато се покаже на хоризонта и огрее всичко, ще предизвика изгаряне, пепелища, разтърсване.

Будните души не обръщат внимание на отрицателното въздействие на това силно и необикновено Слънце! За тях няма никакво отрицателно въздействие. Те чакат в съзерцание хубавото, великото, мощното въздействие на лъчите на това огромно Слънце. Тях нищо не може да ги смути, защото и нищо не е в състояние да разколебае тяхната силна вяра и надежда в доброто, което ще донесе на Земята този свещен изгрев.

Действително, малцина ще оцелеят!

Този изгрев ще настъпи през следващите години. Остават секунди. На изток всичко се е зазорило, и както ви вече казах - през тази година - всички навън. Волю-неволю - всички готови за изгрева. Това е картината за следващите години.

Аз вече ви казах - с материални работи да не се занимавате!

Вие имате щастието да бъдете на Земята в един от най-великите моменти - раждането на Новия живот - предвестник на изгрева на новото Слънце!

Досега в историята на Земята, не е имало такава грандиозна епоха!* [*Коя е грандиозната епоха след 1989 г.? Виж „Изгревът", т. 22, с. 498-544.]

Заблазявам ви, че сте на Земята! Вашите имена ще се запишат горе, като преки свидетели на най-великото за Земята!

Този и онзи свят, ще се слеят и обединят. От тези мощни вибрации старото ще изгори и ще изчезне, и ще се роди Новото.

До 2000 година, този процес ще приключи!

Малцина ще посрещнат тази година на Земята! Това ще бъде велико посвещение и отговорност!

Тези които ще останат, ще трябва да вървят в нов живот. Няма връщане назад.

По-велика година от тази, не е имало на Земята!

Поздравявам ви с тази велика година, и ви желая от сърце вие да посрещнете тази светла година! Увеличавайте силата и мощта си. Да бъдете спокойни, и да не се вълнувате. Свиквайте на по-сурови условия.

Пиши Беба, пиши.

Отказвайте се от всичко материално, хранете се по-малко, за да можете да издържите!

Бъдете уверени, че всичко е за добро - за Славата Божия!

При нас кипи велика работа! И ние се подготвяме за този момент. И всички колективно работим над Земята, над човечеството.

В нашите лаборатории, велики специалисти изчисляват с абсолютна точност съдбата на всеки един индивид на Земята. Ние сме в мобилизация. Желая и вие да се включите в тази мобилизация. Да зарежете всичко, което ви спира и да работите съзнателно, защото земя и небе ще се отворят, но Божието решение ще се реализира.

Вас ви приветства целия напреднал, възвишен свят, и с голяма любов ви напомнят, че вие сте от избраните работници!

Сватбата ще бъде велика, радостта - неземна, разплатата - сурова, тържеството - светло, Слънцето - сияйно, пътеката - права, небето - синьо, присъствието - свещено.

Господ Сам ще посети Земята.

Да бъде благословено името Му до века!

Славата на Неговото велико дело, да се носи навред по Земята за вечни времена!

Благословението Му да залее света, да възрасне в нашите души великото Му светло дело, и да се възцари Неговият живот във всичката своя пълнота, власт и сила.

Дерзайте мои приятели, Бог е с вас!

Учителят ви крепи, целият разумен свят ви носи на ръце, за да можете да издържите тези крайни моменти, и да се увенчаете с честта да бъдете едни от учениците при въдворяване на Царството Божие на Земята.

Нямам повече думи да ви говоря по тези велики неща, но ще ви обсипвам с любов и благодат, защото вие заслужавате това.

С небесен поздрав от безкрайната красива Вселена, от Светлините и разумните същества и от мене!

Ваш невидим приятел!

АМИН

Господ да ви благослови!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...