Jump to content

10.10.1923. Венинг. Да приемем Христовата милост и любов. стр. 456


Recommended Posts

456

10 октомври 1923, сряда, 9 д.7 ч.в.

Логос от Венинг

Н.Л.К.Б.Л.С.Е.Л.Е.Л.

Любезни братя мои!

Поздравявам ви с Божията любов, тази любов, която дава великите условия за постигането на висшата цел. Сега аз няма да продължа логоса, ще го отменя и поради заповедта на Господа Исуса Христа, ще го получите в неделя сутринта, понеже времето е напреднало и сърцата ви са стеснени, а логоса е силен и важен,за да разширите вашите сърца, бъдете готови, освободете душите си, аз пак ще ви го предам, защото на мене е поверено.

Сега благословението на Господа да бъде във вашите души и да ви пази от влиянието на света. Приемете братската ми любов. С тази любов аз се самопожертвувам, за да бъдете събрани в името на Господа. Приемете Неговата милост. Аз ви целувам от любов. Така благоволява Учителя, да бъдете всички пред лицето на Господа. Защото този логос, който аз ще ви предам от името на Господа, е за всички ви, защото деня наближава и времето е кратко.

Аз съм вашия най-малък и любим брат Венинг Христов. Да се благослови името на Господа с всичката слава и величие над вас и това велико и тайно Светилище. Амин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...