Ани Публикувано 16 Май, 2019 Сподели Публикувано 16 Май, 2019 478 28 октомври 1923, неделя,6ч.з. 20д. Логос от Сина, Великия Учител Христос 1. „Святий Боже“ - песен. 2. „Добрата молитва.“ 3. „Сърдечния Зов“ – песен. 4.„Пътя на живота“ – молитва. 5. „Отче Сине, Святий Душе“ - песен. 6. “Молитвата на Духа“. 7. „Свят, свят, свят Господ“ - песен. М и р в а м ! Благословено Царството на Отца ми. Благословен е Духът мой. Благословен е Духът ми над вас. Мир над вас во века. Благословени чадца мои! Ето, аз благоволявам от името на Отца ми. Аз дойдох на земята да проявя Отца и да проявя словото си чрез вас, да изпълня сърцата ви с любовта си, да излея духа си над вас и да ви укрепя в царството на вечния живот. Заради това, издигнах гласа си на духа мой, но ето, днес ви събрах чрез духа мой, да ви проявя словото на Отец ми, защото благоволявам в този час в силата да дойде духа мой и да изявя тайната на миросъзданието и човека. Ето днес, духа ми благоволява. Изпълвам обещанието си, което ви обещах преди 2000 години:“ Ето много имам да ви известя, но не можете да носите сега, но когато дойде духа на истината,, той ще ви настави, научи.“ Любезни чадца мои! Аз заради това дойдох пак на света, за да ви науча тайните и така да познаете Отца ми, защото е началното проявление и човека носи в себе си началото, произхода му е от Бога и занапред това рекох ви: „Бъдете съвършени, както е съвършен Отец небесний.“ Любезни чадца мои! Сега ще научите законите, които произтичат от името на Отца ми, който е Отец ваш небесен. * * * 479 ..2.. 28 октомври 1923, неделята 23-то Велико заседание Ден втори. Любезни чадца мои! Това, което благоволявам над вас, скрито е от света. Светът ще отиде в своята еволюция, а сега вас избрах и вие ще научите проявата на човека и произтичащия живот. Това благоволение от преди 2000 години. Будни бъдете, защото дойде часът и сега отворете умовете си и Отец ми ще излее мъдростта си. Отворете сърцата си и аз ще влея любовта. Сега ида да осветя сърцата ви и да ги направя храм на Бога небесного, който е Духа на всяка правда, сила, мир и любов. И той ще ви бъде вожд и покровител и ще ви води в царството на новия живот, който носи безконечността на проявлението. Чадца мои! Сега изливам духа си в любов и сега ви проявявам целта на заседанията си: пазете проявеното дело, защото на вас го поверих и ако вие го опазите, ето, блажени сте. Скръбта ви ще изменя в радост и смъртта ви в живот и неправдите човешки върху вас правдата на закона ще благоволя. Любезни! Аз съм вашия учител, сега така благоволява духа ми над вас, защото е е благоволението свише, чрез духа си, а на другите чадца, благоволението ми е пак свише, но от земята, защото Отец ми благоволи да положат основата на любовта и мъдростта. Един е произхода, а вам благоволявам тайните, които не съм проявил никъде и никому. Сега загатвам вложените тайни, писанията, които вие не проумяхте, заради това, благословено е името ми над вас, радвайте се и възпявайте, защото е царството ми в сила и благоволение. Възпявайте към Отца и Сина и Духа Святаго, да дойде благоволението над нас. (дава се причастие от хляба, нарязан в триъгълници, отряза точно толкова късове, колкото души имаше и виното се даде). * * * 480 ..3.. 28 октомври 1923, неделя 23-то Велико заседание Ден трети Логос от Сина М и р в а м! Възлюблени чадца мои, ето Духът Божий, пребъдете коленопреклонно (всички коленичихме). Мата и Калиос! Бетон берахи хаминадеви, блитон коментон Арие Архивент Мета и Калиос, сатвенте явите Духи Елохими итон берахин чадинтвон Мета и Калиос, Отец Елохими придите сий, явите е тон мери и симонтон ия али евенти презрети явите духи явие. Претон Сий неземит плен симонти явией явите си ести коментон блести. Си ели, си ели, , си ели яви блеентон, мевинте иуресте явите естие сион ми, етиен а ентие силатон, амин, амин, хаминадеви. Възлюблени чадца! Ето, тези са думите, произнесени към Отца да благоволя и излее духа си над вас, да изпълни душите ви със силата на живота, да влезете в чертога в силата на хминадеви, още благоволих да открие и прослави името ни в това Светилище, събрани от името на Духа в силата под благодат, защото дойде часа на благоволението и сега получих ответ: „ Ще прославя и ще изпълня, защото съм Отец на отците и баща на бащите им и ето, ще ги увенчая с духа си, ще ми бъдат синове и дъщери, да прославят името и да дойде царството, както е на небето и на земята в сърцата на любящите Ми чада, над които благоволявам“. Чадца мои! Ето, тези са плановете, които ще ви бъдат основа (начертани бяха два плана), да учите, да влезете в мъдростта и да съсипете суетната мъдрост на човеците. Вие ще носите виделината и от виделината ще познаят делата ви, че са от Бога Отца и изпълнявате волята на небето и на земята. Ето сега, благоволявам и аз ще бъда с вас през всичките дни на живота ви и на виделината на вашите умове. Чадца мои! Това благоволявам: да имате любов, да приложите заповедите и да е духа и обещаното на Отец ми над вас, за да се прослави името Му и да познаят човеците, че аз съм проявен на Земята и на Небето и сега съм вече на Земята. Аз съм вашия Учител, проявен в мъдрост и благоволение, слушайте мъдростта Му и приложете изповедите Му (на Отца ми), защото заповедите Му и мъдростта Му аз ги проявявам на света. Будни бъдете. Благословено да бъде царството на моя Отец, който е и ваш Отец. Да се прослави първия чрез вас и после чрез света. Приемете благоволението ми. Амин. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване