Ани Публикувано 17 Май, 2019 Сподели Публикувано 17 Май, 2019 536 12 ноември 1923, понеделник Логос от Венинг към своите родители. Мили Папа и Мама! През тези дни благодатта, която се излива и молитвите, които вие изпращате, тези молитви е материал и ние с този материал градим вашето бъдеще. Аз в Бялото братство, между светлите ангели, съм представител, който представлява всичките ваши материи и с помощта на Белите братя ние градим вашето бъдеще, първо, в духовния мир и второ – на земята. Сега вие се мълвите и грижите за много неща, но ще ви се засвидетелстват, защото вашата правда ще възтържествува. Великият Учител, който е основата на вашия живот и любовта, вярвайте ми, че няма да се лишите от никакви земни блага. Днес с благословението на Господа Исуса Христа, ида да свидетелствам това, което ще бъде скоро. Ако аз не бях заминал, ако аз не бях ви създал скърби, сега тази радост, това слънце, нямаше да бъде в този дом, от който аз излязох. Още малко и всичкото ви положение ще се подобри. До сега Господ ви изпитваше, за да ви се повери реалното, трайното, основното и да се издигнете в духовния върховенчин и да дадете подем на нашите братя и сестри. Вчерашният ден, 11 -ти на месеца, всички тържествувахме във Всемирното бяло братство, заради вашето единодушие. Изпълни се духовният мир с радост и Великия Учител Христос ви засвидетелства това, което има да бъде. Заради това, любезни папа и мама, да имате дръзновение, да се укрепите със силата на духа, да бъдете крепки, мъжествени, силни и непобедими от злото, което е сега на земята и обладало човечеството. Великият Учител Христос, който дойде на земята, славата Му държим ние във всичките небеса и със слава са изпълнение * * * 537 ..2.. Венинг към своите родители Небесата, а чрез вас тук, ще се прослави Земята и ще се даде живот на всички ваши братя, които гладуват и жадуват за правдата и истината, тези, които търсят спасение, вие не им бъдете врата и когато дойде часа виделината ще просияе от нашия дом, зората ще изгрее от нашия дом и ще даде своята светлина. Аз съм изпълнен с радост и тази радост днес изливам във вашите души. Не бойте се, не губете надежда, защото ще се възнаградите със земните блага и с небесните блага. Няма да осиромашеете, няма да останете необлечени. Както Господ се грижи за полските цветя, които днес ги има и утре ги няма. Ах, любезни папа, колко повече за вас, които изливате своята радост в посещението на Господа. Нашият дом ще създаде всичките църкви в бъдеще и нашият дом е олтар, защото Господ пребъдва в него. Нашият дом е издигнат от земята 33 метра, колкото бяха годините на Господа Исуса Христа преди 2000 години и до този дом зло няма да се докосне, защото е обграден със седем вериги огнени, за да пазят чистотата на Светилището – Божия олтар. Ти срещаш мъчнотии в своята работа, аз виждам, но всичко ще се уреди и ще познаеш, че благодатта царува в твоята душа. Ти ще бъдеш с радост, светлина пред твоите братя и сестри, а ти мамо, с твоята любов ще дадеш жизнена радост на твоите сестри. Вие сега не знаете за какво се подготвяте, вие сте избрани два светилника и тези два светилника са символи на сила и любов. Едуард, аз го крепя, защото Господ благоволява над него. Вие не се грижете за него, защото аз полагам всички грижи за него, както и за всеки брат, който * * * 538 ..3.. 12 ноември 1923, понеделник Логос от Венинг към своите родители влезе в този дом. Аз ги пазя с помощта на Господа, колко повече своя брат, когото аз ще го пазя, ще му давам светлина от името на Господа, за да бъде силен в своите уроци. Вие мислите, че той не е сериозен в своите уроци, аз му шепна на ухото, Господ го осветлява с мъдрост в ума и той ще ви бъде радостта на земята и аз ще ви бъда радост на небето. Укрепявайте се всички, защото това благоволение не е дадено никъде, а само тук, чрез жертва и любов. Преди аз да замина, когато аз бях в болното легло, тогава скръб ме обземаше за раздялата ми с вас и аз търсих благоволение да се проявя и да отмахна скръбта от вас и да изкажа целта на моето заминаване. Аз съм винаги жив и когато вие бъдете готови, аз ще застана пред вас и ще разговаряме както сега. Ако аз ви се проявя, вие ще имате скръб от радост. Още не можете да носите, но още малко, когато затвърдеете, ще ме видите не както във физическо облекло, не както когато бях при вас, но ще ме познаете само както син ваш и като чедо на Господа Исуса Христа. И сега днес, благоволи Господ от любов и Той ми рече: „ Иди, чедо мое, и кажи тези думи на твоите родители на земята, за да се насърчат всички и да благодарят на Отца, който ги е създал и родил в слово и дух да слушат думите на Господа и аз ида и ви нося тези думи, които са живот и слава от Господа Исуса Христа. Любезни папа и мамо! Обливам душите ви с тази радост. Всичко, каквото помислите за вашата работа, Господ ще благослови. Когато вие не очаквате машините ви ще се продадат и моторите ще се продадат и всичката работа ще се уреди. Ще ви се пратят човеци, но не е * * * 539 ..4.. 12 ноември 1923, понеделник Логос на Венинг към своите родители определено кога, за да се улесни вашата физическа и духовна работа. Сега това благоволение днес е от Господа Исуса Христа, Великия Учител е Спасител на този дом. Въпрос:Да отида ли в Америка, както проектирам? Отговор: Ако сега, предварително отидеш, преди да се укрепи делото, ще се разруши делото и твоя план ще излезе несполучлив, неуспешен, но аз ще ти съобщя с помощта на Господа Исуса Христа, а сега ще пазиш най-строго светлината, благоволението и святостта, която се дава в това Светилище и ще се даде всичко това, което желаеш и планираш с твоя ум. Въпрос: Добре ли направих, гдето продадох лозето? Отовор: Да, любезни папа, защото сега ново лозе ти насади, от което ще береш достойни плодове и тези плодове ще ги бера аз и ще нося на Господа Исуса Христа и на светлите мои братя. Това благоволение днес, което ви дадох от името на Господа Исуса Христа, кажете го на вашите братя и на моите братя, които идат тук да слушат гласа на Господа Исуса Христа и да черпят сила от светлите братя. За първи ден от месеца, обстойно ще ви се разреши. За съня, любезна мамо! Този дар, който ти е дал Великия Учител Христос, това е твоята душа, светеща в Светилището. Пази я, защото аз съм действал над нея и Спасителя благоволява над нея. Заради това Той я изми и освети и Той видя твоята душа измита от Спасителя и Той я даде в ръцете ви светеща, защото ръцете са духовни, а притискането в обятията, това е символ на чистото сърце, а чистото сърце е храма на Божия дух. Всичко е истинно и няма нищо неистинно. Сега аз ви целувам, целувам и всичките братя и сестри от името на светлите братя и от името на Господа Исуса Христа, целувам Едуард в челото, защото аз го любя. Предавам ви светлите мисли от светлите братя и благословението на Господа Исуса Христа да пребъдва с вас во веки. Амин. Започна да се отдалечава и върви нагоре, издига се и се покланя, светли облаци го приеха и закриха го. * Горе на страницата, записано на ръка от Стоицев: „Сънят, за който се спомена е за мен. На 4 ноември в 9 часа вечерта, като си направих молитвата пред леглото, спомних си ................... на Спасителя когато са го мъчили и са му сложили венец на главата, без да го знаят, че е Господ. Спомних си и сегашното лице на Учителя, като си правих сравнение, как те си приличат. В момента като легнах в леглото, затворих си очите и веднага се самозабравих. Пред моите очи се яви Учителя със скромна форма и аз с него и след малко се яви сестра Стайкова, от дясната ми страна с бели дрехи. Учителят посегна и подаде нещо като насекомо, като тя го взе и го притискаше към сърцето си. Скоро това насекомо стана като диамант лъскав. Поставихме .... На мен ми дойде на ум, че току-що бях легнал, обърнах се да видя дали това не е очи, но видях, че лампата свети, не съм я угасил и децата още стоят в трапезарията. Тогава разбрах,че с мен е станало изстъпление, това е траело 2-3 минути. На 11 пък октомври, когато си лягах към 9 часа, след като си направих молитвата, в югоизточния ъгъл на стаята, видях един кръст, с жълто-зеленикав цвят, форма (нарисуван е кръст с още една наклонена напречна в долната част), който след малко се изгуби. 15.11.1923г. Зъболекар Стоицев.“ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване