Ани Публикувано 29 Май, 2019 Сподели Публикувано 29 Май, 2019 669 28 януари 1924, Понеделник 5 д. 7 ч в Логос от Великия Учител Изложение за 90-тия ден. Бъдете благословени мои чадца! Винаги, когато призовете моя дух, готов съм да дам своето благословение. Както вие се поздравявате с доброто и с любовта, Аз ви поздравявам от небесата с благословение. Сега ще отговоря на въпроса, за който се интересувате, за вътрешната му страна. Въпросът е сериозен, за да обновя всичко в ново. В този въпрос аз ви напомних в първия ден на месеца, третата от припечеленото да пожертвате от любов заради вашата душа. Но този въпрос е смътен, не можете да си го обясните. Аз ще ви го разясня и целта, която преследва, как да го употребите и как да го разрешите. Тази жертва, която ще правите всеки месец на първия ден, първата част т.е. една трета, ще дадете вън, на голи, на гладни и на страдащи, които вие не познавате. Една трета ще употребите между вас и останалата трета част ще запазите и ще образувате обща каса и за тази каса аз ще благоволя в друг логос, как ще я употребите. Дадената първа част е за да ускорите и развържете кармата, която носите от другите животи. Втората част ще употребите за братски трапези, за да се хармонизирате и слеете в един дух и в една душа и третата част ще запазите в общата каса – съкровищницата. Първата част ще разглеждате всеки три месеца и ще броите 3 по 30 е 90. На 90-тия ден ще разрешите въпроса и аз ще ви пояснявам това, което ще става през тези дни върху вашите души, върху миналите ваши животи и върху общото дело, на което не й стоите, държите, крепите с мъдростта. Когато ще принесете на страдащите вашата жертва, ще храните 670 28 януари 1924, понеделник Изяснение на 90-тия ден. съществата, които са вътре във вас и тези същества ще се облагородят и всичката ваша карма ще се заличи и товара, който носите, ще се отмени. Така ще изчезнат вашите физически болести, да не страдате и да не спъвате ногата си и делото на моята благодат. Защото Отец ми не иска жертва вашия живот. Иска жертва на сърце, на милост и съчувствие, иска жертва на любов и ако вие изпълнявате тая жертва чрез любовта и милосърдието, ще съградите чрез хармония новия храм, в който купно /заедно/ ще влезете тържествено. Затова сърцето ви да бъде съкрушено и смирено, духа ви да се препълни с радост и любов и когато вие сте на трапезата, слейте се с моята любов, а съществата, вашите братя, които са вътре във вас, да се слеят с външните ваши братя, на които сте сторили милост и тази милост ще развърже всяка връзка от миналото и тогава духа ви ще вземе надмощие чрез крилата на любовта, да лети към небесния небосклон, да се слее с вечната радост и вечната светлина. Тези трапези, които аз съм ви приготвил, те носят велика цел. Трапезите ви да изразяват смирение и благост. Това ви давам сега като въведение, за другия логос на 31-ви. Не бойте се, аз ще ви крепя, ще ви водя в стъпките на мъдростта.Аз ще ви кажа съдържанието на тая съкровищница, в която ще турите лептата, откъсната от нямането на вашия живот. И ако вие правите това от любов за вашите души, няма да се лишите от нищо, ако и сега да сте в малко оскъдно положение, вършете това от любов и ще ви се даде в преизобилие. И сега ще ви кажа: една силна дума, която ще съдържа великата истина. Аз 671 ..3.. 28 януари 1924, понеделник Изясняване за 90-тия ден. проявявам тука, а не и на другаде: „ Праведният в закона няма да проси, праведният в любовта няма да оскудее, праведният в изпълнение на закона няма да се лиши“. Това го казва на вас вашия Учител, който иска третата част от припечеленото от първия ден на месеца. И като първия ден се умножава и месеца се изпълва с множеството на дните, така моята благодат ще преизпълни вашите души, както първия ден от месеца се слива с последния ден, така вашите души да слеят с моята душа, а моята душа е любовта. Както луната се увеличава и препълва със светлина, така тая лепта да проблесне пред лицето на моя Отец и да бъдете материално благословени през всичките дни на вашия живот. Този ден носи благословение на вашата десница. Затова аз искам от припечеленото ви една трета да жертвате за вашите души. Това ви давам, за да не се спъват вашите мисли и вашите духове, и на 31-и аз ще дам своето благоволение в сила, за да почувствате моята любов към вас. Ще слея душата си с вашата душа. И защо аз така благоволявам? Възлюбих душите ви с моята душа, а моята душа е любовта на вечния живот. Сега приемете моята благост и изпълнете това само от любов. Амин. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване