Jump to content

21.03.1924. Учител. Въпрос за четвъртото измерение. стр. 821 – 822

Recommended Posts

821

20 март 1924, четвъртък, 14 д.6ч.в.

Въпрос за четвърто измерение.

Логос от Великия Учител

Любезни мои чадца!

Бъдете благословени от името на моя Дух, който ида да ви посетя от духа си и да ви поставя върху великата основа на мъдростта. Тази вечер, аз отменям своя логос за 21-ви, утре вечер. Сборът от 21 се изчислява от моя дух върху основата на трите точки. Аз ще спра върху троицата, третото измерение, което е съществувало до днес и с въпрос аз ще ви призова и питам.

С мъдростта, която сте приемали до сега, проумели ли сте четвъртото измерение, което сега ще бъде. Ще дам своята мъдрост да познаете великата истина на това велико измерение, което сега ще бъде. Кога и в кои епохи са дадени измеренията и кои са измеренията на моя Отец. За да има четвърто измерение, сега влизате в нова епоха, а тази епоха е третия върховен завет. Затова аз съкращавам своя логос с любов. И защо аз не давам това благоволение тази вечер? Защото днес е 20-то число от месеца. Сборът е 2, а двете числа са противоположни върху себе си. Всяко число трябва да има основа. Затова преди да пристъпите към изучаването на урока, аз ще ви дам моята благодат, а вие ще мислите върху четвъртото измерение и ще бъдете като ученици да застанете пред моя дух. Аз на любезното си чадо Панайот, ще дам неговото минало, настояще и бъдеще на 25-ти март. Сега, това е моето благоволение: да приложите във вас разума на мъдростта, приложете истината и със стремителна любов, за да схванете това, което сега садих във вашия ум, за да го изразите чрез мъдростта на вашия дух.

Бъдете благословени, простирам своята десница, за да

822

..2..

20 март 1924, четвъртък

ви подкрепя във всяко изпълнение и всяко благоволение към мен. Да имате мир и да се радвате вечно.

На 22-ри, по нареждане,аз ще благоволя да ви дам събитията през тази година, които има да бъдат, за да бъдете смели и да се укрепите и преодолеете всяка мъчнотия.

Определете времето и не давайте причина за съблазни и смут на вашите братя. Давам ви в този ден да бъдете сплотени в един ум, една радост, в един дух и една любов, защото тази година аз ви нося радостни вести, силна воля, велика мъдрост. Бъдете образ на любов, подобие на истина и мъдрост. Приемете моята любов сега. Аз съм великия Учител, който особено благоволява към вас, защото ще ви изпратя духа, който ще ви научи на това, което не сте учили до сега. Амин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...