Ани Публикувано 29 Май, 2019 Сподели Публикувано 29 Май, 2019 890 2 май 1924, петък, 3 д............. За излета на 4 май. Смелост и решителност. Логос от Великия Учител Любезни чада мои! Изливам благословението си върху вас, давам и благоволението си. Това благоволение, което ви давам, то е от моя Отец. Моят Отец благоволява върху вас да имате радост в сърцата и душите си. Душите ви да се радват на това, което иде свише и да бъдете свободни, решителни и смели във всяко благоволение, което Отец ми ви дава, защото тази благодат, в който вие живеете и се движите, тя е велика и на малцина е поверена. Любезни мои чадца! Сега моето благоволениенад вас, кое е? Моето благоволение е това: вие сте солта и виделината на Земята. Ако солта обезсолнее, за нищо не струва, ако виделината затъмнее, духа изчезва. Затова ви казвам: заради това решителна смелост се изисква от вас, безстрашие в ума, смелост в духа и във волята, защото смелостта е планината, истината е светлината и виделината, солта е мъдростта, която произтича от духа на моя Отец. Ако вие нямате смелостта и решителността да поставите греда върху волята, която не може да се укрие, казвам ви: бавно ще се движи колелото на живота и бавно ще дойде изпълнението на моето обещание. Всяка смелост и решителност ускорява времето на моето обещание. Вие трябва да знаете, че аз ви държа в своята десница и няма да погине нито един, ако изпълнявате волята на моята любов. Сега за излета на 4 май, нося ви велика благодат. Молете се да бъде времето ясно и чисто, защото тъмните сили ще искат да ви смутят, да ви спънат, ще ви внушават страх, но казвам ви – мъжествени бъдете. На 4 май излета ви ще бъде в 4 часа сутринта и 891 ..2.. 2 май 1924, петък За излета на 4-ти май. ще вземете насока към Марково, там ще бъда с вас и аз ще образувам пътя с великата светлина и душите ви ще се възрадуват. Ще носите с вас съдове и ще пиете през всичкото време гореща вода. Благодатта ми и благословението ми към вас ще бъде велико. Ще стоите там до 4 часа след пладне, ще гледате слънцето да не ви зайде, докато сте вън на полето. Със слънце ще излезете и със слънце ще се върнете. Това ви давам. Заради това благодарете на моя Отец, защото Отец ще благоволи със своята сила върху вас, небесните сили ще ви дадат велики условия, аз ще ви изведа със своята любов и вие ще се възрадвате и ще почувствате моята любов към вашите души. Заради това, с вяра приемете всичко и приложете вярата си във вечен закон, защото вярата всичко може, даже планини и гори да мести. Основата да ви бъде вярата, крепостта да ви бъде моята любов, силата ви да бъде духа на моя Отец. Виделината, която създаде в първия ден моя Отец да ви бъде светла мъдрост, за да проумявате и прилагате всичко в живота си и тогава ще бъде всичко възможно, няма да има невъзможно, защото невъзможното е от нечестивия, а възможното е в Бога, понеже възможността е положителност, а невъзможността е отрицателната страна на тъмните сили, които искат да ви внушат своите мисли. Затова дерзайте, аз бдя над вас. Приемете всяка благодат, която се излива чрез духа ми, защото сега са разтворени всичките небеса и иде благодатта от всичките полета и сфери. Заради това ще бъде велика славата на всички вас, такава слава, каквато не е била от самото начало до сега. 892 ..3.. 2 май 1924, петък За излета на 4 май. Всичките ви братя, пророци, светии, мъченици са пожелали да видят славата в този ден, защото най-великото условие сега на Земята е във вашите ръце и ангелите са петимни (горят от желание)сега да бъдат между вас, но вие ще изпитате тържествена радост когато ще облечете мантията на божествената чиста любов. И вие трябва да бъдете като невинните деца, невинно се радвайте, веселете се и тържествувайте във всяка истина. Това аз благоволявам и ви давам да бъде светлина върху вашия ум, да се не смущава духа ви и да се не устрашава сърцето ви. Да бъде благословено името на моя Отец върху вас, да се благослови мъдростта на неговия дух върху вашия дух, да дойде моята любов върху вашата любов и да обнови душите ви, да кристализира душите и сърцата ви, за да бъдат светли и като ви видят човеците да се прослави Отец от всяко земно и небесно същество. Приемете моята благодат, аз съм вашия Учител, говоря ви истината с духа си. Амин. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване