Jump to content

Чудодейните сили


Ани

Recommended Posts

ЧУДОДЕЙНИТЕ СИЛИ

Във всеки човек, роден на тази земя, има скрити сили. Неведнъж се е говорило за това, че те трябва да се пробудят, защото с тези спотаени у нас съкровища може да се правят чудеса. Ако насочите потока на тези сили към болен човек, той оздравява, отчаяният получава радостен импулс, обезвереният очаква подкрепа.

Тези сили са вложен дар от рождение, но те биха могли да се събудят и със старание и постоянство.

Природосъобразният живот, по-честите посещения на планините, изворите, прелестите на слънчевите изгреви, гората, чистият живот, както и водата увеличават и повдигат трептенията на живота, които ускоряват събуждането на духовната мощ и ония чудодейни сили, пред които отстъпват и туберкулозата, и ракът, и всички останали мъчителни болести.

Всеки болен прави редица кризи. Ако с помощ отвън той преодолее първата криза, следващите след нея минават по-лесно. Въздействието с тези средства повдига вътрешния тонус и той почиства организма от вредните отровни елементи, почистват се и мислите, и чувствата и така се въдворява хармония.

Човекът е нещо много повече от това, което знаем за него. Той става извор на чудесни ликуващи, утешаващи и осмислящи живота импулси, когато се пробудят вложените у него Божествени дарове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...