Jump to content

II - 1.1. ЗА ПОЗНАНИЕТО И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ХОРАТА.

Recommended Posts

II - 1.1. ЗА ПОЗНАНИЕТО И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ХОРАТА.

„Няма гениални хора, има работещи и неработещи.

Бог помага на работещите.”

Руският учен-офталмолог професор Ернст Мулдашев

Работещите хора стават гениални.

„Прекланям се пред осенените от Бога

способни хора и онова общество,

което им позволява да се реализират.”

Кенет Кларк, автор на книгата „Цивилизацията”

Прогресира онова общество,

което уважава личностите,

които могат да допринесат

нещо за неговото развитие.

Деветдесет и девет процента от

този, който сте вие е невидим и недосегаем.

R. Backminster- Juller (1895-1983)

Тези проценти в лютото съответстват на казаното от великия Айнщайн, че нашето познание е един процент от цялото познание [11].

Само Бог притежава сто процента от всеобщото или Космическото Знание.

Но Lisa Nichols казва в [3]: Вие сте Бог, проявен в човешка форма, създадена до съвършенство. Вие сте дизайнер на вашата съдба. Вие сте авторът. Вие пишете историята. Моливът е във вашите ръце и резултатът зависи от СЪДБОВНОТО ВИ РЕШЕНИЕ каквото вие избирате - ПОЗИТИВНО ИЛИ НЕГАТИВНО МИСЛЕНЕ: „Има повече от достатъчно” или Няма достатъчно”, Аз се подмладявам „ или Аз остарявам”, „Аз мога да направя това” или „Аз не мога да направя това”.

А както съветва Учителят Петър Дънов - Beinsa Douno вие можете „ди трансформираше негативните си мисли в позитивникогато познавате Тайната и Истината за живота. Вие можете да направите това, защото вие имате силата да го направите.

А според Dr. Beckwith, освободени от предразсъдъци в миналото, вие не сте вашето минало, вие можете веднъж за винаги да докажете, че вашата вътрешна сила е по-голяма от тази в света, особено ако в изразяване на желанието се използват двете най-силни думи на английски език „I ат”в позитивни мисли за потвърждения като: „Аз съм здрав, изобилен, съвършен, силен, мощен, обичащ, хармоничен, щастлив, идвам винаги на време, получавам всяко хубаво нещо, зареждам се с енергия всеки отделен ден.

Според Charles Haanel (1866-1949) причината за това е защото потвърждението е в строго съгласие с Истината и когато Истината се появява, всяка форма на грешка или несъгласуваност трябва по необходимост да изчезне. Прекият път за получаване на желаното от невидимото и видимото е: гледай на това, което желаеш като на абсолютен факт, т.е. като на вече осъществено.

Според Charles Haanel и Dr. Beckwith няма граница по отношение на това, което може да направи за вас, за всеки индивид, закона на привличането - закон на вселената (би могло до се приеме като пето наименование на закона) [3].

A Rhomla Byrne добавя: Вие можете да направите всичко, което желаете. Вие сте гений но описание, така че започнете да казвате на себе си това и се запознайте кой сте вие действително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...