Ани Публикувано 13 Октомври, 2019 Сподели Публикувано 13 Октомври, 2019 II - 3.8.1. Три препоръки за изобилен и благополучен живот с пари. Rhonda Byrne дава три препоръки както следва: 1) ПРИВЛИЧАЙТЕ ИЗОБИЛИЕТО КАТО МИСЛИТЕ ЗА НЕГО Единствената причина някой човек да няма достатъчно пари е защото той блокира парите да идват към него чрез неговите мисли. Всяка негативна мисъл, чувство или емоция блокира вашето добро да идва към вас и това включва парите. Парите не са пазени от вас във Вселената, защото всички пари, от които се нуждаете, съществуват сега в невидимото (Невидимия свят). Ако вие нямате достатъчно, това е защото вие спирате в момента потока от пари, идващ към вас, и вие правите това с вашите мисли. Вие трябва да преобърнете баланса на вашите мисли от „нужда от пари” към „повече от достатъчно пари”. Мислете повече за изобилие, отколкото за недостиг, и вие сте преобърнали баланса. Прекият път към всичко, което желаете във вашия живот, е ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ ЩАСТЛИВИ СЕГА! Това е най-бързия начин да донесете пари и всичко друго, което желаете във вашия живот. Фокусирайте върху излъчването към Вселената на тези чувства на радост и щастие. Когато вие правите това, вие ще привличате обратно към вас всички неща, които ви носят радост и щастие, които включват не само едно изобилие от пари, но всичко друго, което вие желаете. Вие трябва да излъчвате сигнала за да донасяте обратно каквото желаете. Ако вие излъчвате тези чувства на щастие, те ще бъдат изпратени обратно към вас като картини и преживявания на вашия живот. Законът на привличането (на Любовта, на Светия Дух) рефлектира обратно вашите съкровени мисли като ваш живот. 2) ФОКУСИРАЙТЕ ВЪРХУ БЛАГОПОЛУЧИЕ ЗА ДА ГО ПОСТИГНЕТЕ. Много хора си задават следните въпроси: „Как мога да привлека повече пари през моя живот?” Как мога да получа повече богатство и благополучие? Отговорът на тези въпроси е: чрез право (правилно, пизитивно) мислене. Такива мисли като тази, че единственият начин пари да дойдат към вас е чрез вашата работа, не ви обслужват. Нс е ваша работа да изработвате „как” парите ще дойдат към вас. Ваша работа е да молите, да вярвате, че ги получавате, и да се чувствате щастливи сега. Оставете детайлите на Вселената (Бога) относно това, как ще ги достави. Вие трябва да намерите начин да се чувствате добре, така вие ще доведете вашето добро състояние към вас. Заменете думите „Аз не мога да си позволя това” с „Аз мога да си позволя това! Аз мога да купя това!”, защото Вселената (Духът) отговаря така: „Вашето желание е моя команда”. Казвайте това все повече и повече. В следващите тридесет дни направете това ваше намерение, че вие ще поглеждате така на всичко което ви харесва и ще си казвате „Аз мога да си позволя това. Аз мога да купя това.” Като виждате вашата мечтана кола, казвайте: „Аз мога да си позволя това”. Като виждате дрехи, които обичате, като мислите за голяма почивка, казвайте: „Аз мога да си позволя това”. Като правите това вие ще започнете да се променяте и ще започнете да се чувствате по-добре относно парите. Вие ще започнете да се убеждавате, че вие може да си позволявате тези неща и като го правите, вие ще промените картините на вашия живот. A Lisa Nichols казва: Ако вие желаете изобилие, ако вие желаете благополучие, тогава фокусирайте върху изобилието, фокусирайте върху благополучието. В заключение, относно парите Rhonda Byrne пише: Вие трябва да се чувствате добре по отношение на парите за да привличате повече към вас. Разбираемо е, когато хората нямат достатъчно пари, те не се чувстват добре относно парите, защото те нямат достатъчно. Но тези негативни чувства относно парите спират идването на повече пари към вас! Вие трябва да спрете цикъла и вие го спирате като започнете да се чувствате добре относно парите и като бъдете признателни за това, което имате. Започнете да казвате и чувствате „АЗ ИМАМ ПОВЕЧЕ ОТ ДОСТАТЪЧНО.” „Има изобилие от нари и те са по своя път към мен.” „Аз съм магнит за парите.” „Аз обичам парите и парите обичат мен.””Аз получавам нари всеки ден.” „БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ.” Това са по друг начин казани теософските поучения на Учителя Петър Дънов -Beinsa Douno за трансформация ни негативните мисли и чувства в позитивни и посочените в мото съдържателни думи на негова сентенция (наричана в Духовната Общност „Бяло Братство” в България „формула“): „ВИНАГИ СЕ РАДВАЙТЕ, НЕПРЕСТАННО СЕ МОЛЕТЕ, ЗА ВСИЧКО БЛАГОДАРЕТЕ, ДУХЪТ НЕ УГАСВАЙТЕ.” 3) ДАЙТЕ ПАРИ ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ПАРИ Всеки ден прилагайте микроскопичната Божествена идея да давате. Всеки ден да давате от себе си. В даването е животът. Давайте най-хубавото. Даването е мощна дейност за да се донасят повече пари във вашия живот, защото когато вие давате вие казвате „Аз имам достатъчно.” Няма да бъдете изненадани да научите, че най-богати хора на планетата са най-големи човеколюбци, занимаващи се е благотворителност - например Бил Гейтс от САЩ. Като дават непрестанно големи суми от пари, съгласно закона на отражението - закона на привличането - закона на Любовта - закона на Светия Дух, Вселената (Бог) отприщва (отразява, отправя) поток от големи суми от пари към тях - умножени. Ако вие мислите, че нямате достатъчно пари за даване, започнете да давате. Като демонстрирате доверие и вяра в даването, законът на привличането трябва да ви даде повече за да давате. Даването от цяло сърце е едно от най-радостните неща, които може да правите, и законът на привличането ще улови този сигнал „повече от достатъчно” и ще прииждат даже повече (пари, блага) във вашия живот. Законосъобразността на Природата седи в следното: каквото мисля, почувствам и правя за другите, същото става и за мене. Съгласно този закон КОЛКОТО И ДА ДАВАШ, ВСЕ ЩЕ СЕ ЗАПЪЛНИ ДАДЕНОТО. Затова Учителят Петър Дънов - Beinsa Douno съветва: Давай без да очакваш да ти се даде! Защото, КОГАТО НЕ ОЧАКВАШ. НО ТИ ТРЯБВА, ЩЕ ТИ СЕ ДАДЕ - НАМЕСАТА НА БОГА като най-загриженото за хората същество. Но този Учител казва също: Отложи помощта си към оня, който не е готов за доброто. Закон е да се дава, но той е за разумните. НА КОГО ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА? - На оня, който ви обича. На оня, който не ви обича, нищо не давайте. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване