Jump to content

Храната като средство за разхубавяване


Recommended Posts

ХРАНАТА КАТО СРЕДСТВО ЗА РАЗХУБАВЯВАНЕ

От практиката се знае, че храната може да влияе на красотата, защото красотата и здравето зависят едно от друго. При правилно подбиране на храната може да се възвърнат лъскавината на косата, цветът на пребледнелите устни, блясъкът на ноктите, белотата на зъбите и т. н.

Обикновено червените носове, пъпчивите лица, нездравият цвят на кожата - всичко това е резултат на излишно приемана храна. Първото, най-необходимо и при това най-простото условие е, че за да бъдат красиви, жените трябва да избягват излишествата в яденето, особено месната храна и пиенето през време на ядене.

Второто условие е да се ядат много пресни плодове и зеленчуци, защото съдържат хранителни вещества, полезни за кожата на лицето. За препоръчване са и компотите.

Млякото дава красив, нежен, светъл тен на лицето. Покрай това то помага на слабите жени да поправят и закръглят формите си.

Добре е да се избягват тестените храни. Сланината и ястията с лютиви пиперки и други подправки също вредят на кожата, придавайки й неестествен цвят.

Алкохолът променя цвета на кожата и я прави някак си тъмносива.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...